Reálne skúseností s Driclorom

miiichaelaaa
24. júl 2024

Ahojte 🙋‍♀️
Toto leto ma čakajú 3 svadby. Všetky tri šaty mám na ramienka. Keďže predpokladám, že bude horúco a nechcem mať spotené mapy na šatách, včera som si kúpila Driclor v DM drogérii. Chcem ho použiť iba príležitostne, možno 2x pred každou svadbou. Myslíte si, že aj napriek tomu príležitostnému použitiu by mi mohol spraviť nejaké zdravotné komplikácie? Prosím komentovať len tí, ktorí máte reálne skúsenosti 🙂

gabika0825
24. júl 2024

@miiichaelaaa ja skusnost nemám osobnú, ale kamoska to používa už dlho, zevraj nemá už problém s potením v podpazuší ale sťažovala sa že sa jej začal viac potiť chrbát, čo predtým vôbec. Plus to veľmi stipe ak máš citlivejšiu pokožku, Takze sa na to priprav. Ja mám citlivú a mna táto kamoskina skúsenosť odradila.

sasitimi17
24. júl 2024

mňa z toho veľmi svrbelo podpazušie, nevedela som vydržať, musela som to umyť, ale potiť som sa veru prestala

katica06
24. júl 2024

@miiichaelaaa ja ho používam iba príležitostne ale muž už desaťročia a nikdy problém nebol

sandra49
24. júl 2024

@miiichaelaaa kedysi som ho používala, podpazušie suché ale napriklad nohy za viac pobili. A strašne ma svrbelo podpazušie a bolo úplne vysušené až do červená. Takže som to prestala používať. Vyskúšaj len tak a uvidíš.

simsalabim
24. júl 2024

@miiichaelaaa ja som ho skusila jediny krat. Tak ma to stipalo, ze som to po par minutach musela ist umyt. myslela som, ze sa zblaznim od palenia a bolesti. Mam citlivu pokozku.

lydka84
24. júl 2024

Velmi zla reakcia pokozky. Palenie musela som umyt.

petamich
24. júl 2024

Ja mam skusenost ako vacsina diskutujucich, sialene to palilo a musela som si to dat dolu

zuzubb007
24. júl 2024

Zaberá 1000% to musím uznať, treba si ho dat večer pred spaním a máličko, lebo ako vyššie píšu stipe z toho pokozka, keď si dam mám problém zaspať, ale akože potom týždeň áno kvapka potu z pazuch

katarinaba
24. júl 2024

Ja ho pouzivam na nohy, kedze nosim lodicky naboso. V tomto pripade nedam na neho dopustit. Skusala som ho aj na podpazusie, zial ako bolo aj vyssie spomenute, svrbenie take, ze som chcela kozu zodrat.

tinqua
24. júl 2024

Je to super pomoc, ale staci jedna mikroranka, napr. po holeni, co ani nevidis a zazijes vsetko co pisu vyššie...pripajam sa k nazorom, ze je super na nohy.

bagerka
24. júl 2024

@miiichaelaaa ja pouzivam, musis si ho naniest na aspon 2 dni neoholene podpazusie lred spanim, tenucku vrstvu. Potom to tak nestipe, trosku posvrbi 5 minit ale vysledok je super. Najprv si dam 2 vecery po sebe, potom 2 dni pauza , zase 2 dni pauza a potom uz len raz za tyzden.Pouzivam roky. Aj na nohy

20erika07
24. júl 2024

Zabera ale nie ,ze len parkrat pouzijem. Treba ho davat na nie prave oholene podpazusie. Mna sice neštípalo vôbec ale dosť svrbelo ak som sa rano po zobudeni potila.

kykymora
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
butterflyeffect
24. júl 2024

Neviem ci 2x pred svadbou ti pomoze, kedze driclor je vlastne liecba, myslim ze v navode je ze prve dni kazdy den a potom raz do tyzdna. Pouzivala som pred par rokmi, mne fungoval, potila som sa strasne predtym. Ziadne komplikacie a zdravotne priblemy som nemala… snad len raz ked som sa zabudla a dala si ho po oholeni, tak to bol des- myslela som ze sa zblaznim ako to stipalo a potom na druhy den svrbelo😂

andaluzia12
24. júl 2024

treba si zmanožovať aplikáciu prípravku v kombinácií s holením podpazušia. Napr. v pondelok oholiť, v stredu aplikovať driclor, štípať nebude. Pokožka sa musí po oholení zahojiť a bude to v poriadku.

tamtamka26
24. júl 2024

ja ho používam na dlane a chodidlá, keďže sa mi neskutočne v lete potili, že som nemohla ani napr. volant držať. som maximálne spokojná a nevidím, že by sa mi potilo niečo iné kvôli tomu viac....ale treba ho používať dlhšie, keď chceš vidieť výsledky (aspoň týždeň-dva pred svadbou).

blackberrymt
24. júl 2024

Ja som ho pár krát použila, fungoval na 100%, ale niekedy po použití sa objavilo aj také svrbenie že som to musela umyť lebo sa to nedalo vydržať.

cyberk
24. júl 2024

Pre krasu sa trpi, prvy den to extremne svrbi, druhy den uz skoro vobec, vzdy to pouzivam 4 noci a mam na tyzden-dva pauzu 🙂 za mna to je perfektna vec len.. treba si to tu prvu noc vytrpiet 😂

saska.j
24. júl 2024

Ja som to používala dosť dlho. Ono to stipe hlavne kvôli tomu že to nemá ísť na podpazusie ktoré je čerstvo oholené. Musí tam byť rozostup. Teraz idem skúšat spiridea krém

1sally12
24. júl 2024

No pokiaľ si dobre spomínam prv ho musíš užívať týždeň v kuse každý večer a postupne intenzitu znižuješ. Čiže to nie je len tak príležitostne že zajtra idem na svadbu, večer si ho nanesiem a hneď mi zaúčinkuje.
@miiichaelaaa

rozculena
24. júl 2024

@miiichaelaaa je tam návod a treba si ho prečítať

ingridkras
24. júl 2024

@simsalabim Ja som ho vyskúšala síce už pred rokmi,ale nedopadlo to dobre.Taku bolesť,pálenie,svrbenie a pocit neskutočného pichania som ešte nezažila.Musela som umyť a to vôbec nemám citlivú pokožku.Ak neplánujes šaty bez rukávov,odporúčam skôr save vložky pod pazuchy proti poteniu.

brona235
24. júl 2024

@miiichaelaaa stipe to len v pripade, ak si das vela. Aj mna to stipalo, ale teraz si ho davam raz za cas tak, ze len raz prejdem jedno miesto a je to v pohode. Davam si ho v lete 1 - 2x mesacne. Nepotim sa vobec. A treba ho davat na neoholene podpazusie. Ked das na cerstvo oholene, stipe to dost. Ale skusenosti len pozitivne. 👌

dota6
24. júl 2024

Určite odporúčam. Je skvelý. Len ho vyskúšaj a priprav svoju pokožku na možný šok. Mne posledný pokus dopadol tak, že najprv okej. Jemné pálenie, ráno som sa osprchovala a následne vybrala na nákup. A tam to prišlo. Pazuchy doslova horeli. Nemohla som mať ani ruky pri tele.
Doteraz ich dávam dokopy. Úplne sa mi ošúpali pazuchy :D a pritom pred rokmi to bola moja stálica.

husenicaslizik
25. júl 2024

Baby ked vecer dam driclor na druhy den rano zmyjem,mozem pouzit klasicky deo potom? Lebo ja mam pocit ze ked nedam tak si smrdim🫣

konikmodry111
25. júl 2024

Ja som ho používala dávnejšie, a nič lepšie neexistuje 😊 fakt že máš doslova suchu podpazuchu. Ale nemal by sa samozrejme aplikovať na čerstvo oholené podpazusie. Najlepšie počkať jeden den, a potom ani nestipe. Chystám sa kúpiť zas keď budeme na Sk. Ale tak niektora mame viac citlivú pokožku, niektora menej. Mna nepálilo ani nestipalo

konikmodry111
25. júl 2024

@husenicaslizik áno, ja som si tak davala

husenicaslizik
25. júl 2024

@konikmodry111 dakujem🙏