Ahojte tak priateľ bol na steroch a čakáme do piatku na výsledky...v správe ma napísané že ma sa vyhýbať slnku a mliečnych výrobkom.. zrejme asi ta kvapavka ale prečo sa ma vyhýbať slnku?
Zrejme antibiotics
Ty si stratený prípad. Všetky Tvoje témy-zúfalstvo. A on Ti ešte aj kvapavku donesie a Teba trápi, prečo sa ma vyhýbať slnku. Mne je ľúto len a len toho dieťaťa, život mu nedal absolútne žiadnu šancu, keďže sa narodilo takýmto dvom mentálnym atlétom.😔
@enmery snáď to dieťa raz odíde z toho toxíckeho prostredia
@zmrzlinka2021 Hej, v dospelosti a s traumami a bude poznať len takýto smutný život, čiže v ňom bude pravdepodobne pokračovať, ako jeho rodičia.😐
@enmery presne toto mi napadlo. Keď si spomeniem na jej témy za posledné mesiace a že ich pár bolo, taký prípad finančnej aj sociálnej negramotnosti len tak nevidíš. A presne, chudák dieťa, koľko škody na ňom naoachaju takýto rodičia. Toto je ten prípad, kedy tvrdím, že mať deti nemá mať povolené každý.
@zmrzlinka2021 odíde, len či dovtedy rodičia na ňom nenapáchajú toľko škody, že rovnako negramotné bude v dospelosti aj to dieťa.
Co ta pri takom chlapovi drzi? Kazda rozumna zena by ho uz davno poslala do teplych krajin. Jedine, ze by si do tej kategorie nepatrila...
@melanta Keď si predstavím, koľkí ľudia, ktorí by poskytli dieťaťu milujúci domov, zázemie a vzor do života, vzdelani, čakajú...ja som už v pár témach písala, že nech sa namňa nikto nehnevá, ale nie každý by mal mať deti. Lebo si to odserú len tie a začína všetko toxické odznova aj v jeho živote.
To mi chcete povedat, ze ta tema bola REALNA????!!!!??? OMG!!!
Ja som myslela, ze deti si cez prazdniny robia srandu. Ze takato tupota nemoze byt naozaj.
@stanulienkat Bohužiaľ ona má každú tému v štýle-Čo diskusia, to perla.
tu je škoda míňať čas.
@lisacka1 a vy ste sa nerozisli? Ci to je niekto novy?