Priateľ sa má vyhýbať slnku a mliečnym výrobkom

lisacka1
23. dec 2024

Ahojte tak priateľ bol na steroch a čakáme do piatku na výsledky...v správe ma napísané že ma sa vyhýbať slnku a mliečnych výrobkom.. zrejme asi ta kvapavka ale prečo sa ma vyhýbať slnku?

really8
23. dec 2024

@lisacka1 a vy ste sa nerozisli? Ci to je niekto novy?

oslo1
23. dec 2024

Zrejme antibiotics

viestta
23. dec 2024

@lisacka1 a ty si uz bola na steroch? Ci chcete mat putovnu kvapavku? On tebe, ty jemu?

enmery
23. dec 2024

Ty si stratený prípad. Všetky Tvoje témy-zúfalstvo. A on Ti ešte aj kvapavku donesie a Teba trápi, prečo sa ma vyhýbať slnku. Mne je ľúto len a len toho dieťaťa, život mu nedal absolútne žiadnu šancu, keďže sa narodilo takýmto dvom mentálnym atlétom.😔

lisacka1
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lisacka1
autor
23. dec 2024

@viestta nie pôjdem nespavame spolu ..

lisacka1
autor
23. dec 2024

@really8 nie povedal ze už nechce druhé hh uvidíme..posledná šanca

zmrzlinka2021
23. dec 2024

@enmery snáď to dieťa raz odíde z toho toxíckeho prostredia

enmery
23. dec 2024

@lisacka1 Ty sa radšej objednaj k lekárovi, keďže Ťa nakazil. 2 socky a moentálni atléti. Sorry, toto sa už inak jemnejšie povedať nedá. Proste to dieťa si zaslúžilo lepší život.

enmery
23. dec 2024

@zmrzlinka2021 Hej, v dospelosti a s traumami a bude poznať len takýto smutný život, čiže v ňom bude pravdepodobne pokračovať, ako jeho rodičia.😐

melanta
23. dec 2024

@enmery presne toto mi napadlo. Keď si spomeniem na jej témy za posledné mesiace a že ich pár bolo, taký prípad finančnej aj sociálnej negramotnosti len tak nevidíš. A presne, chudák dieťa, koľko škody na ňom naoachaju takýto rodičia. Toto je ten prípad, kedy tvrdím, že mať deti nemá mať povolené každý.
@zmrzlinka2021 odíde, len či dovtedy rodičia na ňom nenapáchajú toľko škody, že rovnako negramotné bude v dospelosti aj to dieťa.

enmery
23. dec 2024

@lisacka1 Netrep, v téme o výtoku si písala, že si s ním spala bez kondómu a až potom s kondómom. Sa čudujem, že si sa dokázala zaregistrovať na koníka a pripojiť na WiFi.

viestta
23. dec 2024

Co ta pri takom chlapovi drzi? Kazda rozumna zena by ho uz davno poslala do teplych krajin. Jedine, ze by si do tej kategorie nepatrila...

zmrzlinka2021
23. dec 2024

@enmery
@melanta dievčatá, preto píšem snáď

enmery
23. dec 2024

@melanta Keď si predstavím, koľkí ľudia, ktorí by poskytli dieťaťu milujúci domov, zázemie a vzor do života, vzdelani, čakajú...ja som už v pár témach písala, že nech sa namňa nikto nehnevá, ale nie každý by mal mať deti. Lebo si to odserú len tie a začína všetko toxické odznova aj v jeho živote.

lisacka1
autor
23. dec 2024

@enmery spala keď sme sa dali dokopy potom mal problémy a potom sme mali sex s kondómom hha

lisacka1
autor
23. dec 2024

@enmery takí ľudia ako ty co nepoznajú sa najviac starajú o deti..teraz ti doma plaču a druhým píšeš ako sa majú starať.Smutne.Deti si nevyberajú žiaľ ani matky. Bez im radšej uvariť teply čaj a nie sa ukajat na koniku

letfenixa
23. dec 2024

@lisacka1 hihi

enmery
23. dec 2024

@lisacka1 Ja dieťa nemám. A áno, starám sa, lebo matka, ktorá chrápe s kurevníkom s pohlavnými chorobami a bez základnej finančnej gramotnosti, je terno. Tvoje témý si čistou ukážkou, čo si zač a ako žijete a do čoho ste priviedli to úbohé dieťa. Takže už len toľko k Tebe.

enmery
23. dec 2024

@lisacka1 Ty sa hlavne staraj u ukájanie sa Tvojho roznášača pohlavných chorôb, na kom každom sa ešte okrem Teba ukája.😉

viestta
23. dec 2024

@lisacka1 deti si rodicov nevyberaju, to je pravda. Ale ty ako matka si svojmu dietatu vybrala ukazkoveho otca.

stanulienkat
23. dec 2024

To mi chcete povedat, ze ta tema bola REALNA????!!!!??? OMG!!!
Ja som myslela, ze deti si cez prazdniny robia srandu. Ze takato tupota nemoze byt naozaj.

enmery
23. dec 2024

@stanulienkat Bohužiaľ ona má každú tému v štýle-Čo diskusia, to perla.

rozculena
23. dec 2024

tu je škoda míňať čas.