Prečo som na tom horšie ako kamarátka, ktorá sa nezdravo stravuje?

27. máj 2024

Moja kamarátka nejje mäso… jej strava že energetaky sladké vody.. na obed si dá rožky a nejaký len syr na vrch… alebo ná ranajky pizzu a na obed už nič… proste samé chujoviny … väčšinu zeleniny nelubi ani vajcia nič
Plet ma ako babatko vlasy jej vypadnú že 3 za deň 🤣 a nechty pevne…

Ja sa snažím jesť vyvážene lubim ryby mäso vsetko ..
a vlasy nemám pekne ani dlhé.. nechty sa mi lámu a to ešte aj beriem vitamíny a pleť mám určite horšiu ako ona

Ako je toto možné ?

viestta
27. máj 2024

Geny neobabres

dzulli1980
27. máj 2024

Genetika ... niekto sa môže aj po.rať, aby dobre vyzeral, aj tak je priemer, niekto nemusí robiť nič a vyzerá ako zo žurnálu.

madeincssr
27. máj 2024

Lebo strava samotna sa ako liek/skodca trosku precenuje.

autor
27. máj 2024

@dzulli1980 ja sa už aj bojím o jej zdravie niekedy.. uz nejde o výzor ale sa som ju ešte nevidela jesť teple jedlo a to sme spolu 3-4 dni v týždni lebo spolu aj robíme.. teda ak nerátam tu pizzu čo si ohriala 🤣

7miriam77
27. máj 2024

Rokmi sa ukážu dopady na tú jej stravu....

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bora0123
27. máj 2024

Na nechty je dobry Biotin, ale treba ho brat pravidelne a po 6 mesiacoch mas pekne vysledky 🙂
Na rast vlasov zas levandulovy olej a masirovat pokozku hlavy (u nas sa stala nehoda a mini plesinka po vytrhnuti pramienku vlasov 🫠🙃 a po tomto oleji dorastli 2x tak rychlo) v kombinacii s klincekovou vodou (klinceky povarit vo vode, nechat vychladnut a dat do spreja, tiez co najblizsie k pokozke hlavy)
A na plet pomaha najlepsie korejska kozmetika, skus si pozriet rutiny, double cleansing a masaz s kremom s uhlim mi krasne plet vycistili uz po troch dnoch 🙌
Viem ze na toto si sa nepytala 😂 ale kazda rada dobra ci

cimage
27. máj 2024

Neviem kolko mate rokov, ale casom sa to stravovanie a zivotny styl ukazu.

autor
27. máj 2024

@walentina7 no jasne to som zabudla napísať… fajčí aj ona a dosť

darina77
27. máj 2024

Ako teplé jedlo nemusí jesť, skôr je zlé že neje ovocie a zeleninu

mikadooo
27. máj 2024

Najlepšie neporovnávaj svoj život s druhými, ale so sebou samou, čo môžeš urobiť lepšie ako včera 😉. Druhých nechaj byť druhými, je to ich život. Nevieš ako dopadne o 10 rokov a nie je to tvoja starosť.

reanda
27. máj 2024

tak asi si uziva zivot sa netrapi sa hovadinami.. to robi divy 🙂

mandzula
27. máj 2024

Pokojne to moze byt genetika alebo stres - urcite si uz pocula nieco v zmysle, ze ked zjes rezen v dobrej spolocnosti uskodi ti menej ako salat v tej zlej.

1gramofon
27. máj 2024

Kedysi som jedla veľmi nezdravo a dnes mam vďaka tomu ochorenie čriev.
Známa toto iste, pleť nádherná, strava príšerná, ale tiež sa jej to časom prejavilo na zdraví.
Človek sa nad tým pozastaví, že ako je to možné, ved to je cele nejaké divné 😁 takže ja ti úplne rozumiem.
Šla by som na odber krvi ci ti niečo nechýba, ale môže to byť aj stresom

s1s4
28. máj 2024

ja to mam podobne ako tvoja kamaratka 👏 varene takmer vobec, dovolim si tvrdit ze plet mam takmer dokonalu ale tie vlasy, no cista katastrofa 😫 ja som sa zatial s podobnymi ludmi nestretla ale mam velky problem zrazu z peciva prejst na varene jedla- mam toho velmi malo co mi chuti a ked uz mi to chuti tak je to viac-menej len take rychle jedlo, uvedomujem si dopad na zdravie ale netusim kde zacat 🙄

1gramofon
28. máj 2024

@s1s4 v črevách mame dobre a zle baktérie. Ked neješ napr zeleninu tak ti môže prísť až zle pretože nemáš baktérie, ktorý by sa ňou ako keby živili... Asi sa len treba nútiť s malými porciami. Možno ti tu niekto poradí lepšie než ja 😅

s1s4
28. máj 2024

@1gramofon so zeleninou viac menej nemam problem, salaty nemusim ale zeleninou samou o sebe nepohrdnem

1gramofon
28. máj 2024

@s1s4 to bol iba príklad, že tam nemáš ten typ baktérií, vďaka ktorým by ti nebolo zle

cukroska
13. nov 2024

@mikadooo 👍👍