Ahojte žienky,
rozmýšľam nad kúpou difúzera. Oplatí sa to? Využívate to? Odporúčate?
Ďakujem
Ja som tiež chcela na prevoňanie, ale máme strašne vlhko v byte, len nedávno sme sa zbavili plesní a preto som si kúpu rozmyslela :/ škoda...chcela som ho
Nie je skodlive to inhalovanie vonavych chemikalii? Ja som citala,ze je to karcinogenne. Predsa len,chemiou sa umyvame,perieme,avivazujeme,kremujeme,pijeme,heme,dychame... Nie je toho vela?
@natalie12 neviem aký myslíte, my mame difuzer na esenciálne oleje, keď su deti nachladnute, dám pár kvapiek a v noci zapnem, krásne môžu dýchať, netreba spreje do nosa a pod. Treba si kúpiť kvalitný olej, zmes na podporu dýchania. Mne sa tiež stalo, že od jedného výrobcu eucalyptus paráda, od lacnejšieho mi úplne vadil. Každému sadne niečo iné. A občas ho zapnem len tak na prevonanie bytu, s kvalitným olejom.
Áno ja mam a je to super. Na noc v spálni púšťam dýchacie zmesi keď sme chorí a dobre spíme. Menej chrape manžel aj pes 😂
Ja pouzivam difuzer na prevonanie, ale maju tie vone aj rozne zdravotne ucinky, pouzivam od doterra a young living zatial, ale baby si tu chvalili tusim Hanus, ze su dobre aj o kus lacnejsie. Ja mam difuzer na komode pri vchode do kuchyno-obyvacky, cize ked sa pride zvonka dnu, tak je to prijemne tade prejst.
@stanulienkat podla toho aky olej si kupis.
My používané dōTERRA a sme spokojní cela rodina. Už toľko zdravotných problémom sme vďaka tomu zvládli 🙏🏼 Cena je vyššia, to je pravda, ale ak sa zaregistrujes tak je to super 25% z ceny oleja ušetríš. Tak sa tie ceny vyrovnajú iným značkám a dōTERRA je top kvalita- a to som už vyskúšala mnoho značiek. Preto som sa aj registrovala. Je to MLM ale máš na vyber. Nemusíš podnikat len využívaš výhody zliav. Neviem čo proti tomu všetci majú že MLM :D Ale ak hľadáš niečo len na prevonanie, tak je to škoda peňazí kupovať doterru . Stačí ti vonny olej a aromalampa. 🤷🏽♀️
@stanulienkat tak éterický olej za 3,50 z kvetinárstva chémia je, ale sú aj čisté oleje a aj oleje terapeutickej kvality, ktoré sa môžu užívať aj vnútorne. A to je už o niečom úplne inom.
@natalie12 ahoj ja mam zvlhcovac vzduchu cez amazon stal 20e aj svieti aj sa donho da nakvapkat etericky olej.. Pocas tehotenstva som sa skoro zadusila same chrasty v nose tak mi ho muz kupil a bola to pecka hned lepsi spanok. Aj krasne prevonia byt. Teraz ked uz mam babo tak bez vone pouzivam obcas v noci ked je zly vzduch. Takze za mna velke ano. Ak chces poslem link. 😊
neviem síce či ho potrebujete kvôli nejakému zdravotnému problému, ale my sme sa n to pýtali pediatričky, a tá nám povedala, že lepšie je mať doma inhalátor... lenže syn má časté zápaly dýchacich ciest a že vtedy je difuzer zbytočný a myslím, že je zbytočný tak celkovo lebo ho máme a zdá sa mi, že je po ňom ešte horší vzduch ako bez neho... my sme ho skúšali dávať na noc synovi ku posteli s eukaliptom alebo len slanú vodu alebo tak aby sa mu v noci dobre dýchalo lebo pri inhalátore musí sedieť ale ja sama som nemohla v tej izbe spať bol tam čudný vzduch...