Ahojte...bola som na jednej chate cez víkend a NEPAMÄTÁM SI VÔBEC NIČ...začali sme piť cca o 21ej a keď prišlo po 23ej odvtedy si nepamätám vôbec nič, nepamätám si niekoľko hodín a naozaj neviem ako to je možné, keďže som nepila nejak extra veľa...môže to byť tým, že som cely deň nič nejedla a najedla som sa až večer ci to je blbosť? Nerozumiem tomu, lebo hocikedy vypila naozaj veľa, alebo som miešala som si vždy pamätala sem tam možno výpadok, ale aby som si nepamätala niekoľko hodín? Tu mi niečo smrdí myslite, ze mi mohli dat niečo do pitia? Ďakujem....
ak si nič nejedla a pila na hladný žalúdok tak sa opiješ za veľmi krátky čas...
Prikláňam sa k tomu že ti niekto niečo dal do pitia. Hlavne ak je to tak ako tvrdíš že sa ti to nestáva a nepila si toľko.
na lacny zaludok mi stacia 2 frtany a jazyk sa mi pletie a je mi znacne usmievavo a to mam 90 kil, takze ak si utulnejsia zienka, tak tebe uz moze byt viac ako veselo.
Za celý deň si dokopy nič nejedla, pila minimálne dve hodiny a čuduješ sa oknu?
Ostatných účastníkov chaty poznáš, stretávate sa? Čo oni hovoria na to, čo sa tam dialo v tom čase čo ty nepamätáš? Tvrdia rovnaký dej, alebo rôzny? Už ti poslali fotky/videá z chaty?
tvoja chyba. zial. ked sa ide pit, ma sa jest.
co sa cudujes, okno mas z toho, ze si sa skoro ozrala/opila....
a to ci ti niekto nieco namiesal, na to sa opytaj osadenstva.
aspon sa pouc, nikdy nepi na lacny zaludok. naozaj.
a inac niekedy ma clovek okno aj z unavy a ked do toho alkohol,...
veď píše, že sa najedla večer = pred pitím....
Samozrejme, že je tam možnosť liekov/drôg,ale myslíš, že z partie iba tebe? Ako boli na tom ostatní? Asi od kamarátov vieš čo sa dialo, bola si úplne mimo, normálne sa bavila, zaspala ?? 😅 Ale teda moje prvé a jediné okno som mala tiež až na “staré” kolená, nikdy predtým som to nezažila, aj keď som viac vypila, ale proste raz sa mi to stalo a to som nebola na mol, že by som o sebe nevedela, len proste okno - unavená, stresujúce obdobie, veľa toho a alkohol zaúčinkoval takto 😅😅
ono to zas nieje ako vo filmoch ze je take caste ze sa (hlavne na sk) nieco hadze do pitia len tak. S kym si bola? Hovorili ze si sa spravala inak ako normalne pod vplyvom alkoholu? veci ktore sa hadzu do drinkov nefunguju "len" tak ze si nic nepamatas. Podla mna ti nesadol alkohol na prazdny zaludok to je vsetko.
A koľko si zhruba vypila? Lebo pre niekoho je aj fľaša málo...
Dôležité je najmä - s kým si na tej chate bola? Poznáš tých ľudí a doverujes im? Mať totálne okno je dosť zvláštne aj keď si pila na prázdny žalúdok..
@jana_eyre_2 niektori ludia ked sa opiju, tak totalne vypnu. Niektori moji kolegovci normalne behom sekundy zaspali a o polhodinu sa prebrali a pokracovali aj v tom co vraveli, nez zaspali. To je nejaky obranny mechanizmus tela u niektorych ludi. Ja napriklad si presne pamatam co vravim aj robim a aj rozhovory, okno som nikdy nemal ani v takom stave, kedy uz telo uplne protestovalo.
@jana_eyre_2 Bola som tam s 2 kamarátmi...mali prísť ešte 2 kamarátky, ale nemali sa nakoniec ako dopraviť a oznámili mi to potom keď som tam už bola...viem len to, že mi navrhovali trojku keď sme pili a ja som odmietla to bolo vsetko...
Nechceš ísť na gyndu, či náhodou tá trojka neprebehla a ty o tom ani nevieš? A koľko máš rokov? Mne to pripadá, ako keby tento príbeh písala teenagerka 🙏
Bež si kúpiť Escapelle a už nikdy nechoď na takúto chatu, s týmito kamarátmi.
Skontaktuj sa s tými dvomi kamarátkami, či aj ony boli ozaj pozvané na chatu. Lebo mám silný pocit, že tí chalani ťa tam chceli mať samu.
Úplne súhlasím s @janinque hneď choď smer lekáreň v prvom rade poriešiť toto.
Ak si nejedla a vypila toho viac tak áno je možné že si nič pamätať nemusíš. Naozaj keď človek pije na prázdny žalúdok tak sa vie opiť veľmi rýchlo a vôbec za tým nemusí byť nič iné.
@autorka určite chod na gynekológiu, povedz lekárovi o tom čo sa ti prihodilo, mal by vedieť ako postupovať.. kamarátky kontaktuj a spýtaj sa ako to bolo... Je dosť divné že ti to dali vedieť až keď si bola tam.. dali ti to vedieť ony, alebo ti kamaráti?
No, aby si o 20 rokov nezistila, ze si sa stihla v opitosti vydat😉 Tu je to dnes o strate pamate😝
@egonsk lenže slečna píše že už pila aj omnoho viac ako teraz a nikdy okno nemala.. bohužiaľ takéto prípady sa stávajú často a byť na jej mieste nenechala by som to len tak...
Ak si skoncila s 2 chalanmi, ktori od teba chceli trojku, tak je dost mozne, ze si nieco dostala. Suhlasim s vyssie napisanym, ze smer lekaren (tabletka po, ak este neprebehlo tych 72 hodin) a gynda...
Ja keď som bola mladá pravidelne som mala okno poreto už nepijem😉 a myslím že žena keby ju dvaja ....na druhý deň cítila ty by si mala vedieť či niečo bolo alebo nie
Ak vieš, že také množstvo alkoholu je u teba ok, tak pravdepodobne ti niečo dali. Mne kedysi sypli niečo do kofoly na diskotéke, pamätám si, že sa mi začala točiť hlava, bola som ako po litri domáceho... potom až mamu vo dverách a potom zas nič. Bola som tam našťastie s bratom...
Tak ja by som riešila gyndu, polisov a poprípade by som ich dala vybúchať"...
Inak mimo to, si teda trochu hlúpa....... ostať sama s dvoma nadržancami na chate..... (Tiež nechápem, že sa vôbec bavíš s niekým, kto ťa pozýva do trojky, ale každý má inú sebahodnotu) chudáci rodičia...mohli ťa napr priškrtiť pri sexe, nikdy nevieš, keď sa to vymkne spod kontroly, hlavne, keď si aj chlapi čosi dajú.......
Tak zalezi kolko si vypila, za dve hodiny sa da stihnut vela.
Tak a co si myslis, ze sa mohlo stat?
Ja keď som ešte pila, za mojich dávnych stredoškolských čias, tiež som mávala okno. Kamošky mi hovorili čo bolo napr na diskotéke keď sme boli lebo ja som nemala tušenia
Možné je všetko, ale keď píšeš o tej trojke tak tam by mi svietila kontrolka. Súhlasím s názorom ze ísť pre istotu ku gyn, no zas na druhej strane si tiež myslím ze 2 muzov by si na druhý deň cítila ze niečo bolo...
Prepac za moju uprimnost, ale mne to pripada ako by si chcela, sby sa nieco take udialo, ale podla mna si mala len okno lebo vies, ze ides na chatu, ze ram budes chlastat a zamwrne cely den nic nejes az tam si zobnes... posledne na co si trochu spominas je pokec o trojke...
Keby si mala sex tak snad to vies, take veci je predsa citi nejaky ten cas, obzvlast trojka a na chaty sa snad chodi s partiou znamych, s kamaratmi ste pokecali.. tak sa zamysli vi si nesla na swingersku
Takze sa zamysli ci s
Tak za dve hodiny sa da vypit toho dost, aby si mala okno ze dovidenia... moznost b. tam samozrejme tiez je. Bola si tam sama? Ziadna kamoska, priatel, nikto? Kto ti tie hodiny mimo vie zrekapitulovat?