Online terapia

16. sep 2024

Ahojte,
má niekto skúsenosti s online terapiou? Viete odporučiť dobrého online terapeuta? Prežívam ťažké obdobie po smrti mamy, zmena priorít, zmena práce a stále sa neviem z toho vymotať a často sa pristihnem pri tom, že ma vlastne nič neteší, nenapĺňa. Akoby ma už ani nebavilo žiť. Myslite že by mi online terapia mohla pomôcť? Alebo nejaké rady a typy ako sa zo všetkého spamätať? Veľa vecí si vyčítame v súvislosti s úmrtím mamy…

autor
16. sep 2024

*vyčítam

zeldia
16. sep 2024

Doporučujem navštíviť všeobecného lekara ktorý zhodnotí tvoj stav a odporučí postup. Takýto online experti ta ešte okrem trápenia ktoré máš oberú o peniaze.

dori2
16. sep 2024

ahoj, ak si na fb v skupine hladam psychologa/psychoterapeuta najdes po zadani poziadavky urcite niekoho kvalifikovaneho. ak nemas fb, mozes napisat odkial si, mozno niekoho poznam (ja som tiez psychoterapeut)
tiez ma napada ze v apke vszp ide byt novinka psycholog + kde budes moct online/telefonicky kontaktovat overeneho terapeuta. drzim prsty

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankafresova
20. sep 2024

lepšia je terapia osobne, online som skusila 2x a oba razy s terapeutami ktorých som už poznala z osobných sedení. raz to išlo okej, a druhý krát dosť zle.

skôr by som teda odporučala osobne než online. držím palce, zaslužiš si úľavu a pomoc

v mojej rodine si jeden človek tiež vyčítal umŕtie blízkeho. pomohlo mu keď mu ukázali ľudia, že urobil všetko tak ako najlepšie vedel v tom momente, snažil sa pomôcť a lepšie urobiť ani nemohol aspon nie na základe tých informácií,
ktoré vtedy mal - a navyše nebol jediný dospelý blizky zosnulej osobe, nebol jediný na kom stála nejaká pomyslená "zodpovednosť".

endzi83
21. sep 2024

ahoj odporucam Anku Kascakovu https://www.emotionalcoach.sk/