Od zajtra držím hladovku, kto sa pridá?

bebca115
24. okt 2019

Ahojte baby, od zajtra začinam hladovku. Na nete je mnoho článkov pre takže idem do toho kto sa pridá?

zuzinapipina
24. okt 2019

@bebca115 ja sa pridám,, akurat dnes som planovala začať len sa mi nepodarilo🤭 a kolko planujes?

sapetka
24. okt 2019

Nebudes jest vobec?

bebca115
autor
24. okt 2019

Presne aj ja som chcela dnes začať len sa mi nepodarilo nefajčiť. Kedže je to prisne zakazane, musim začať od zajtra. Nič jesť,byť len na vode. Aj kávu som si dala dokonca dve čo je tiež pri hladovke tabu. Tak zajtra ideme do toho spolu,tešim sa 🙂🙂

lucia851
24. okt 2019

To je dobra blbovina hladovat treba sa stravovat ale zdravo a cvicit

bebca115
autor
24. okt 2019

plánujem minimálne 3 dni, nech to má efekt, no ideálne 7 dni.

sapetka
24. okt 2019

@bebca115 to je co za nova moda? Prepac ale tzden budes na vode? 🤦‍♀️

bebca115
autor
24. okt 2019

@lucia851 nie pre postavu to robim. Ale pre telo a ducha.

sapetka
24. okt 2019

@bebca115 efekt to bude mat 100%ale jojo🤣

bebca115
autor
24. okt 2019

@sapetka je mi jasne ze to co akoze schudnes sa rychlo vrati i ked to nie je pravidlo. Ja som uz schudla 11kg a nvm ani ako. Skor mi ide o regeneraciu buniek atd. Prečitaj si članok čo som pridala do skupiny

zuzinapipina
24. okt 2019

@bebca115 ja to sledujem tiež už dlhu dobu, hlavne ked je nov alebo spln si davam jeden den, ked sa da... No ja by som chcela vydrzat 7 dni, a ked uz budem rozbehnuta 21 by som chcela potiahnuť. Ale uz o tom snívam pol roka.. Zatial sa mi len 3 dni podarilo. Ale je asi zbytočne to niekomu vysvetľovať, kto o tom necital viac atd, tak som čakala takéto komentáre 🙂

h2
24. okt 2019

@bebca115 Ahoj, neviem, či robíš dobre. Ja sama som už hladovku držala niekoľkokrát, ale som si o tom asi naštudovala viac, než len zopár článkov z internetu. V prvom rade, na hladovku treba telo pripraviť. Nie, že jeden deň kávičky a cigaretky a od ďalšieho dňa hladovka a rovno na 7 dní. Trošku si o Tom pozisťuj, ináč si viac ublížiš, než pomôžeš.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bebca115
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
24. okt 2019

Boze zeny som vyzivova poradkina...co blbnete? To vam fakt staci clanok a idete tyzden hladovat...vies co ja ti tu dam aj clanok ze ti svaly porastu 1kg za jeden den. Tie kt. Tak chcete schudnut urobite si riadnu sarapatu v tele. A tie ktore to robia pre "telo a ducha" tak telo je postava a duch...no radsej sa pomodli. Neblbnite preboha ved isto nemate 15nast.

bebca115
autor
24. okt 2019

@zuzinapipina tak od zajtra 7 dni...plati? 🙂

limetka69
24. okt 2019

@bebca115 ahoj mam s hladovkami bohate skusenosti, odporucam zacat detoxom so smoothies, nemozes zacat len tak z nicoho, drzala som suchy post aj mokry post. ak sa na to nepripravis moze ti byt brutalne zle, pri najelpsom

bebca115
autor
24. okt 2019

@amelia000 presne vyživovi poradci a lekari su proti. Lieky su biznis. Treba ist na to z opačneho konca

tinkatinus
24. okt 2019

@bebca115 ja by som isto odpadla! 🤪😁 okrem toho ked nejem, tak ma začne strašne bolieť hlava.

dskjhfdlkdjhl
24. okt 2019

@bebca115 a aky efekt myslis, ze to bude mat?
Ja to vidim skor na defekt😝

limetka69
24. okt 2019

@amelia000 mila vyzivova poradkyna odporucam si nastuhodvat knihy o poste od partykovej a malachova napriklad, je vedecky dokazane, ze hladovanie lieci, samozrejme treba vediet ako na to, nie je to len tak. a nie je to ziadna novinka 🙂

zuzinapipina
24. okt 2019

@bebca115 dobre, píšeme si 😊

bebca115
autor
24. okt 2019

@zuzinapipina drž sa od zajtra ideme na to! ja budem na nete zajtra najskor o 16tej ale kludne sa mi ozvi do spravy ako ti to ide 🙂

zuzinapipina
24. okt 2019

@bebca115 dobre, tak som rada ze som v tom neni sama 🙂

galioska
24. okt 2019

To je načo dobre? Potom budete jesť len zdravo a cvičiť či normálne zas rezeň so šalátom? Nejak nevidím význam

zuzinapipina
24. okt 2019

@galioska no ja potom chcem ist na delenú stravu 🙂

dskjhfdlkdjhl
24. okt 2019

@galioska budu moct povedat, ze hladovali😉

galioska
24. okt 2019
galioska
24. okt 2019

@zuzinapipina Držím palce teda...

dskjhfdlkdjhl
24. okt 2019

@zuzinapipina a to hladovanie beries ako predel medzi doterajsim stravovanim a delenou stravou? Bez toho by to neslo? Ja neviem, ale keby som napr. 3 dni hladovala, tak by som asi odpadla, minimalne by som napachala nejake chyby v praci-proste by som to nezvladla a to nie som ziadna padavka. A hlavne stale nevidim vyznam.