Ahojte chcela by som pocut ci vam nicorette pomohol na ceste prestat fajcit a ak ano tak ktora forma? Zuvacky, naplaste alebo ten sprej? Mam jedine obavu ze sa potom zas clovek stane zavisly na tychto nahradach. Este raz poprosim o komentar len ludi ktori maju naozaj skusenost s tymito vyrobkami
Mame vyskusane vsetko od nich, je to hovadina nepomáha to
Podľa mňa toto sú strašne sprostosti.
Buď chceš prestať fajčiť alebo nie.
Ja som používala náplaste.Ale nefunguje to,že dám náplasť,nechutí fajčiť .Treba byť presvedčená,že nechcem a náplaste pomôžu zmierniť absťáky.
Ja som žula žuvačky, vtedy iné nebolo. Pomohlo, nefajčím roky rokúce. Ale, treba byť odhodlaná, že nechceš fajčiť, inak Ti to nepomôže. Žuvačky sa po dlhšom čase začnú postupne vysádzať. Na takom princípe to funguje. Najväčšia starosť, keď prestaneš fajčiť, je, že nevieš, čo z rukami, cca 2 týžnde trvá, kým si zvykneš a budeš mať napodiv strašne veľa voľného času.
Inak, ja som chodila aj k lekárovi, čo sa špecializoval na odúčanie od fajčenia, nebol to žiadny šarlatán, ale riadny lekár v nemocnici v NR, brala som aj lieky na predpis z lekárne, ale tie som vysadila cca po týždni a stačili nicorette žuvačky, ja moc lieková nie som.
Ahojte ja to používam a zatiaľ ma to drží 5 deň uvidíme mam také staví ze by som si zapálila ale poviem si že nie lebo nechcem
podľa mňa blbosť klamstvo pre peňaženku. Jedine o čo prídeš sú peniaze. Učinok na chvíľku ak to prestaneš kupovať znova začneš fajčiť.