Ahojte môjmu priateľovi sa spravilo 6mesiacov po tetovani takéto začervenanie stretli ste sa s tým niekto?
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ pre pana uz vcera bolo neskoro zajtra smer lekar
@ajajaj00 ak som dobre pochopila spravilo sa mu to teraz az po 6stich mesiacoch..tak mozno este mestihol ist ku koznemu
@slavomira236 no zo dna na den sa mu to urcite nespravilo
@zuzanita1609 nie nebojí termín Mame o 3 týždne najskôr
Neviem je tu niekto kto ma vôbec tetovanie či sa vyjadrujú len nekompetentné k danej problematike
@betus1111 nejakeho ineho si skôr vybaviť nevie alebo skusit ist cakat niekde do cakarne? Obcas vezmu aj ked nie su ludia objednaný len musia cakat. Vyzera to veľmi zle a 3 týždne je hrozne dlho. Ja by som skusila niekde predsa len ist pripadne povedat ze sa to zhoršuje alebo nieco aby ho zobrali.
Vyzerá to ako alergická reakcia na tetovaciu farbu, mal to tetovanie cerstve a išiel sa kupat na kupalisko? Kúpať by sa v bazénoch nemal až do úplného zahojenia a hlavne sa netetovat v lete, keďže je silne slnecne žiarenie a keď už, tak to tetovane miesto treba prekrývať. Ja by som s tým išla aj na pohotovost.
ved to ma prave tam, kde tetovanie nie je. Sla by som s tym na urgent, alebo hocikde na kozne ako akutny pripad. Musia vas zobrat bez objednania.
Fuuu toto je na pohotovosť. Nechcem vás strašiť,ale z toho môže byť čokoľvek....je to zle!
Tetovanie nemám ale choďte na pohotovosť. Skúste sa opýtať toho tezera ci on ma s niecim podobným skusenosti. Ľudia v mojom okolí s tetovanie a slnkom nikdy takýto problém nemali.
Toto vyzerá veľmi zle....takže nečakať... hľadať niekoho čo ho vezme hneď alebo pohotovosť.
Som zabudla aj odpísať všetkým... Tetovanie bolo 6 mesiacov staré ale ked išiel prvý x na slnko a do bazéna tak červená farba reagovala za to to bolo zo dňa na deň, červená farba to robí veľmi často vraj... Ale stačila na to masť a menej slnka a už to je všetko okej
@zuzanita1609 nikto sa doktora nebál 🙂 len to vzniklo z minúty na minútu a tak zle ako to vypadalo to vôbec zle nakoniec nebolo len vraj bežná reakcia červenej farby na slnko ktorá vraj môže vzniknúť aj po roku stačila mastička a pár dní pauza od slniečka a bolo všetko okej... Len som sa pýtala či s tým nemá niekto kompetentný skúsenosť aby sme hneď nerobili paniku a stres ktorá nakoniec ani nebola potrebná
😲 a priateľ keby nabehnú ku kožnému? Frajer, tetovať sa a doktora sa bojí? Kristupana 🙄