Dobrý deň, akú najlepšiu náhradu kávu ste skúšali ? Ja zvyknem piť Caro, ale rada by som vyskúšala niečo nové.
Vitakava mne osobne chuti viac ako Caro
Kava bez kofeinu 🙂
Alebo preco chces kavu niecim nahradzat?
Pražený koreň púpavy, alebo čakanková káva.
Spaldova kava z dm
Špaldová káva z Dmkaaaa. Mňam! Ku tomu je špalda veľmi prospešná na trávenie. 🙂
Bezkofeinova kava ☕️
čierny čaj , ochutený čierny čaj , niektoré prichute mi sadli , striedam to, ale sypany kvalitny čaj a mám 3 druhy čaju ohladne teinu podla toho ako som ráno vyspata
@76california vyskúšam, ďakujem
@vanilkovazmrzka dlhodobo mám problém so zaspávaním, musím vyradiť kofeín
@anketkarka skúsim 🙂
@littledaisy to som nevedela že majú, určite vyskúšam 🙂
na margo zaspávania - skús si odsledovať tzv. glucose spikes, už som viackrát odporúčala kniihu od biochemičky Jessie Inchauspé, Glukozova revolucia, ak by si mala záujem a nechceš ju kupovať, požičiavam ju dievčatám na prečítanie...lebo aspoň pre mňa to bol "game changer"
@76california vitakáva ešte existuje?kde sa dá kúpiť?lebo ja som v obchode žiadnom nevidela
@rozculena Kaufland 😎
a vygooglila som, ze aj v mojalekaren.sk
chuť kávy ničím nenahradíš,nemožno porovnávať klasickú kávu s kadejakými náhradami alebo čajom.
Kúp si bezkofeínovú.Ja mám teraz túto
https://www.pureway.sk/zrnkova-kava?page=1&pa-2...
@76california jaj do kauflandu nechodím,dík,kuknem.
Akože nič proti, ale ja som tiež trpela nespavosťou, tam budú asi iné príčiny ako pitie kávy. Teraz spím ako batoľa a kávu si dám kľudne aj večer. Skús odstrániť príčinu, možno nejaké meditácie na spanie.
Ja som si kupovala z DM drogérie z príchuťou čakanky bez kofeínu a chutila.
Zalezi asi aj aku kavu pijes, kolko krat a kedy naposledy cez den. Ci este aj nejaky zeleny, cierny caj ci iny zdroj kofeinu mas. Moze to byť kofein aj nemusi.
Ak si doma nasypes kavu a zalejes vodou, tak mozno spaldova z dm by ti mohla chutit. ak si robíš presso zo stroja, tak by som bezkofeinovu zrnkovu/mletu.
Kolegyňa pije matchu.