Najlepšia náhrada kávy

17. aug 2024

Dobrý deň, akú najlepšiu náhradu kávu ste skúšali ? Ja zvyknem piť Caro, ale rada by som vyskúšala niečo nové.

andreakotesova
17. aug 2024

Kolegyňa pije matchu.

76california
17. aug 2024

Vitakava mne osobne chuti viac ako Caro

vanilkovazmrzka
17. aug 2024

Kava bez kofeinu 🙂
Alebo preco chces kavu niecim nahradzat?

anketkarka
17. aug 2024

Pražený koreň púpavy, alebo čakanková káva.

adik64
17. aug 2024

Spaldova kava z dm

littledaisy
17. aug 2024

Špaldová káva z Dmkaaaa. Mňam! Ku tomu je špalda veľmi prospešná na trávenie. 🙂

banalu
17. aug 2024

Bezkofeinova kava ☕️

sara07
17. aug 2024

čierny čaj , ochutený čierny čaj , niektoré prichute mi sadli , striedam to, ale sypany kvalitny čaj a mám 3 druhy čaju ohladne teinu podla toho ako som ráno vyspata

autor
17. aug 2024

@76california vyskúšam, ďakujem
@vanilkovazmrzka dlhodobo mám problém so zaspávaním, musím vyradiť kofeín
@anketkarka skúsim 🙂
@littledaisy to som nevedela že majú, určite vyskúšam 🙂

76california
17. aug 2024

na margo zaspávania - skús si odsledovať tzv. glucose spikes, už som viackrát odporúčala kniihu od biochemičky Jessie Inchauspé, Glukozova revolucia, ak by si mala záujem a nechceš ju kupovať, požičiavam ju dievčatám na prečítanie...lebo aspoň pre mňa to bol "game changer"

rozculena
17. aug 2024

@76california vitakáva ešte existuje?kde sa dá kúpiť?lebo ja som v obchode žiadnom nevidela

76california
17. aug 2024

@rozculena Kaufland 😎
a vygooglila som, ze aj v mojalekaren.sk

rozculena
17. aug 2024

chuť kávy ničím nenahradíš,nemožno porovnávať klasickú kávu s kadejakými náhradami alebo čajom.
Kúp si bezkofeínovú.Ja mám teraz túto
https://www.pureway.sk/zrnkova-kava?page=1&pa-2...

rozculena
17. aug 2024

@76california jaj do kauflandu nechodím,dík,kuknem.

janickacrazy
17. aug 2024

Akože nič proti, ale ja som tiež trpela nespavosťou, tam budú asi iné príčiny ako pitie kávy. Teraz spím ako batoľa a kávu si dám kľudne aj večer. Skús odstrániť príčinu, možno nejaké meditácie na spanie.

zuzanna33
17. aug 2024

Ja som si kupovala z DM drogérie z príchuťou čakanky bez kofeínu a chutila.

pralinka86
17. aug 2024

Zalezi asi aj aku kavu pijes, kolko krat a kedy naposledy cez den. Ci este aj nejaky zeleny, cierny caj ci iny zdroj kofeinu mas. Moze to byť kofein aj nemusi.
Ak si doma nasypes kavu a zalejes vodou, tak mozno spaldova z dm by ti mohla chutit. ak si robíš presso zo stroja, tak by som bezkofeinovu zrnkovu/mletu.