Môžem pri dieťati fajčiť vapo cigarety?

19. jún 2023

Myslím tie jednorazove co aj v lidli predávajú, také ovocné elektronické.. Škodí dieťaťu ten dym?

jesenzima
19. jún 2023

🤦🤦🤦 samozrejme, že škodí ....

januska12323
19. jún 2023

Aj dieťaťu aj tebe to škodí

autor
19. jún 2023

Pýtala som sa len na dieťa, to ze to škodí mne, som dospela osoba, dokážem to vyhodnotiť...

martinkatinka
19. jún 2023

Pasivne fajcenie, zadaj si do googlu 😉

dennkka
19. jún 2023

a dieťaťu vzniká psychologický návyk, ked vidí matku, že fajčí, tak je to pre neho OK, a ked príde čas, začne aj ono

felycity
19. jún 2023

potom by si ako dospelá mala dokázať vyhodnotiť, že je to škodlivé aj pre dieťa.. stačí to dať do google , kied is prečítaš, čo všetko obsahuje dym

chica007
19. jún 2023

Tak ako ti tu pisu, to ze si dospela osoba neznamena ze nie si HLUPA SEBECKA AROGANTNA OSOBA, ktora vedome a dobrovolne nici zdravie vlastnemu dietatu! Keby sa dietatku nieco stalo viditelne teraz, tak by si s nim utekala ako pokakana na pohotovost, volala by si sanitku, cokolvek, zobronila by si, len aby mu pomohli, no ked mu TY SAMA potichu a pomaly nicis zdravie, ktore ma iba jedno na cely zivot - cize vlastne dieta zabijas, tak to tu vybliakujes vsetkym ze ty si ta "dospela osoba"? Nie si schopna sa ovladat, nie si schopna obetovat cigarety ani len pre vlastne dieta. Tak co od nas chces pocut? Toto je skupinka milujucich mamiciek a nie vrahov vlastnych deti!

jaskolka
19. jún 2023

Áno, vadí to. Je to pasívne fajčenie a to nefajčiarovi škodí ešte viac, ako samotnému fajčiarovi

autor
19. jún 2023

Ou

bmolko
19. jún 2023

samozrejme a popri tom si kludne este slahnut aj heroin

svetlonos
19. jún 2023

@dennkka
nemusi ale je to bordel. Nam fajcili obaja rodicia az do dnes a so sestrou sme nikdy nezacali. Ale tiez by som sa na to nespoliehala.
Autorka,
ano dym skodi dietatu

goblinko1
19. jún 2023

Škodí to tebe aj dieťaťu a aj nám ostatným vzhľadom na to, že su to jednorazové cigarety a po dvoch, troch dňoch ju vyhodíš a za niekoľko mesiacov sa ich nazbiera a to nevravím o znečistení prírodného prostredia na ktorom poriadne pomahajú. Namiesto fajčenia sa skús rozptýliť takým spôsobom, že sa budeš snažiť prestať fajčiť. 🫶🏼😊

zoeeoz
21. jún 2023

@bmolko co ma fajcenie s heroinom?

h2
21. jún 2023

Mňa zaujalo to "ovocné". V akom zmysle to je ovocné, prosím? Že okrem všetkých tých sajrajtov, ktoré obsahujú cigarety, to má ešte aj nejakú umelú príchuť?

bmolko
21. jún 2023

@zoeeoz To bol sarkazmus. Na priblblú otázku autorky, moja priblblá odpoveď.

autor
21. jún 2023

@bmolko ty si priblbla...

zoeeoz
22. jún 2023

@bmolko boze..prepac, ja milujem sarkazmus a tu mi to vobec nedocvaklo :D teraz, ked si to citam zas je to aj celkom vtipne 🤣

zoeeoz
22. jún 2023

No mam taky dojem a urcite nie len ja, ze @bmolko tu ozaj ta priblba nie je podla tvojej otazky :D

tanyag
22. jún 2023

@dennkka toto je taká blbosť, že až, moji rodičia fajčili a ani ja a ani moji súrodenci nefajčia 😂

sona2405
22. aug 2024

Myslím že táto skupina je hlavne o pomoci a radách s nie nadávaní si… vrahyna deti? Ste vy v poriadku takto niekomu povedat? Ved mu nefuka dym do tvare, keby ju to nezaujimalo ani sa neopyta.. je tazke prestat fajcit zo dna na den tak myslim ze uz len ta snaha aspon nemat smradlavy dym z cigariet je krok k lepsiemu ak chce (mozno) postupne prestat
@chica007