Myslím tie jednorazove co aj v lidli predávajú, také ovocné elektronické.. Škodí dieťaťu ten dym?
Aj dieťaťu aj tebe to škodí
Pýtala som sa len na dieťa, to ze to škodí mne, som dospela osoba, dokážem to vyhodnotiť...
Pasivne fajcenie, zadaj si do googlu 😉
a dieťaťu vzniká psychologický návyk, ked vidí matku, že fajčí, tak je to pre neho OK, a ked príde čas, začne aj ono
potom by si ako dospelá mala dokázať vyhodnotiť, že je to škodlivé aj pre dieťa.. stačí to dať do google , kied is prečítaš, čo všetko obsahuje dym
Tak ako ti tu pisu, to ze si dospela osoba neznamena ze nie si HLUPA SEBECKA AROGANTNA OSOBA, ktora vedome a dobrovolne nici zdravie vlastnemu dietatu! Keby sa dietatku nieco stalo viditelne teraz, tak by si s nim utekala ako pokakana na pohotovost, volala by si sanitku, cokolvek, zobronila by si, len aby mu pomohli, no ked mu TY SAMA potichu a pomaly nicis zdravie, ktore ma iba jedno na cely zivot - cize vlastne dieta zabijas, tak to tu vybliakujes vsetkym ze ty si ta "dospela osoba"? Nie si schopna sa ovladat, nie si schopna obetovat cigarety ani len pre vlastne dieta. Tak co od nas chces pocut? Toto je skupinka milujucich mamiciek a nie vrahov vlastnych deti!
Áno, vadí to. Je to pasívne fajčenie a to nefajčiarovi škodí ešte viac, ako samotnému fajčiarovi
Ou
samozrejme a popri tom si kludne este slahnut aj heroin
Škodí to tebe aj dieťaťu a aj nám ostatným vzhľadom na to, že su to jednorazové cigarety a po dvoch, troch dňoch ju vyhodíš a za niekoľko mesiacov sa ich nazbiera a to nevravím o znečistení prírodného prostredia na ktorom poriadne pomahajú. Namiesto fajčenia sa skús rozptýliť takým spôsobom, že sa budeš snažiť prestať fajčiť. 🫶🏼😊
Mňa zaujalo to "ovocné". V akom zmysle to je ovocné, prosím? Že okrem všetkých tých sajrajtov, ktoré obsahujú cigarety, to má ešte aj nejakú umelú príchuť?
@bmolko ty si priblbla...
Myslím že táto skupina je hlavne o pomoci a radách s nie nadávaní si… vrahyna deti? Ste vy v poriadku takto niekomu povedat? Ved mu nefuka dym do tvare, keby ju to nezaujimalo ani sa neopyta.. je tazke prestat fajcit zo dna na den tak myslim ze uz len ta snaha aspon nemat smradlavy dym z cigariet je krok k lepsiemu ak chce (mozno) postupne prestat
@chica007
🤦🤦🤦 samozrejme, že škodí ....