Myslíte si že môžem ochorieť na srdce, keď mám každý deň nervy ? Ťažko sa mi dýcha, srdce mi bije ako o závod, potim sa mam pocit na odpadnutie.
Stále sa hádam s mamou lebo sa mi stará do výchovy syna, byva s nami. Aj dieťa má stále nervuje lebo ma neakceptuje, nepočúva ma. Vrieska ako pavijan ,nevie sa v autobuse správať to len každý po nás pozera, po ceste sa hádže na zem. No ja už psychicky som na dne.
dieťa má nejakú diagnózu alebo čo s takým správaním...
na srdce neochorieš, to skôr na depresie, panické ataky a pod.:" lahôdky " ...
@earlgrey ona býva u mňa
@deti95060810 Neviem ku psychológovi sme chodili ale nič nezistili. Obaja ma psychicky ničia
Dávaj na seba pozor ,s nervami nie sú srandy
Ty sa hadas s mamou, vrieskas a potom sa cudujes, ze aj dieta vrieska?
a kde byvala predtym? nemoze sa tam vratit?
Prečo sa všetci hádate? Mamu vysťahuj keď sa nevie správať, ak to nejde jej rady jedným uchom dnu a druhým von. No a dieťa len reaguje na blbú atmosféru doma.
No ale veď sa nemusíš s mamou hádať, skús jej pokojne povedať, nech sa ti nestará do výchovy. Koľko rokov má dieťa? Nemôžeš ho dať do jaslí/škôlky, ty do práce, aby ste neboli stále doma?
Veď kľud. Dieťa sa hadze lebo si nervózna
Nájdi mame podnájom a presťahuj ju, ved hádate sa aj tak, nevadí, že sa viac naštve. Dieťa ma nervy, lebo žije v odporcom prostredí plnom zloby. Z nervov s stresu si zdravie znicis určite, môžeš sa dočkať aj rakoviny. Zrovna to máme v okoli. Tiež nervy nemali konca…..
Odsťahuj sa od mamy...možno sa aj správanie dieťaťa zmení...