Môžem ochorieť na srdce, keď mám každý deň nervy?

11. nov 2024

Myslíte si že môžem ochorieť na srdce, keď mám každý deň nervy ? Ťažko sa mi dýcha, srdce mi bije ako o závod, potim sa mam pocit na odpadnutie.
Stále sa hádam s mamou lebo sa mi stará do výchovy syna, byva s nami. Aj dieťa má stále nervuje lebo ma neakceptuje, nepočúva ma. Vrieska ako pavijan ,nevie sa v autobuse správať to len každý po nás pozera, po ceste sa hádže na zem. No ja už psychicky som na dne.

earlgrey
11. nov 2024

Odsťahuj sa od mamy...možno sa aj správanie dieťaťa zmení...

deti95060810
11. nov 2024

dieťa má nejakú diagnózu alebo čo s takým správaním...
na srdce neochorieš, to skôr na depresie, panické ataky a pod.:" lahôdky " ...

autor
11. nov 2024

@earlgrey ona býva u mňa

autor
11. nov 2024

@deti95060810 Neviem ku psychológovi sme chodili ale nič nezistili. Obaja ma psychicky ničia

lucia11kob
11. nov 2024

Dávaj na seba pozor ,s nervami nie sú srandy

viestta
11. nov 2024

Ty sa hadas s mamou, vrieskas a potom sa cudujes, ze aj dieta vrieska?

mamina7070
11. nov 2024

a kde byvala predtym? nemoze sa tam vratit?

januska12323
11. nov 2024

Prečo sa všetci hádate? Mamu vysťahuj keď sa nevie správať, ak to nejde jej rady jedným uchom dnu a druhým von. No a dieťa len reaguje na blbú atmosféru doma.

earlgrey
11. nov 2024

@autor
Tak nech si nájde podnájom mama, keď nemá vlastné bývanie...

janickacrazy
11. nov 2024

No ale veď sa nemusíš s mamou hádať, skús jej pokojne povedať, nech sa ti nestará do výchovy. Koľko rokov má dieťa? Nemôžeš ho dať do jaslí/škôlky, ty do práce, aby ste neboli stále doma?

kristinapetronela
12. nov 2024

Veď kľud. Dieťa sa hadze lebo si nervózna

mamutka
12. nov 2024

Nájdi mame podnájom a presťahuj ju, ved hádate sa aj tak, nevadí, že sa viac naštve. Dieťa ma nervy, lebo žije v odporcom prostredí plnom zloby. Z nervov s stresu si zdravie znicis určite, môžeš sa dočkať aj rakoviny. Zrovna to máme v okoli. Tiež nervy nemali konca…..