Môžem ísť na masáž 2 týždne po vytrhnutí zubu?

7. nov 2023

Pri masáži sa telo prekrví a nechcem aby sa mi uvoľnila krvná zrazenina,ale po takej dobe by už asi mala byt celkom zacelená rana. Aký máte názor?

mamina7070
7. nov 2023

😂

autor
7. nov 2023

@mamina7070 ďakujem za odpoved

viestta
7. nov 2023

Myslis, ze ti budu masirovat dasna?

patka06
7. nov 2023

Po 2 týždňoch môžeš úplne normálne fungovať, teda aj ísť na masáž

petronellla87
7. nov 2023

@viestta 😂😂😂

kacena4
7. nov 2023

ak nejdes na masaz tvare kludne, ja som bola vcera a 2 tyzdne dozadu mi trhali 😃

16zolik16
7. nov 2023

@viestta 😀😀😀😀

andreakotesova
7. nov 2023

Podľa toho, odkiaľ ti ten zub trhali...

zuzkaa1991
7. nov 2023

@viestta no pyta sa realne kedze som to riesila ja..nepise o aky zakrok isla ;) ja som na masaz nemohla ist tyzden po vytrhnuti komplikovana 8cka ;) atd az ked mi stehy vybrali mi dovolil lekar pri masazi sa prekrvuje cele telo....
A co sa tyka dryhy prípad moj ja som pri prvom trhani 8cky silny zapal nefungovala po 2 týždňoch;) kedze na pohotovosti odmietli mi dat antibiotika az ked moja zubárka dala atb preslo ;) nie kazdemu sa hned zahoji ;) pri druhej komplikovanej 8cke fakt som dk tyzdna uz v pohode fungovala ;) kazde telo je ine

viestta
7. nov 2023

@zuzkaa1991 ked sa chysta na masaz, asi sa nebude zmietat v horuckach po extrakcii zubu

autor
7. nov 2023

Mala som už aj take problémy že sa mi po vytrhnuti uvoľnila krvná zrazenina a rana sa zle hojila,pri masáži dochádza k prekrveniu a tak sa bojim aby sa mi také niečo znova nestalo,aj keď dva tyzdne je už dlhšia doba ale nechcem riskovať