Je možné že po 1.5-2 l piva sa dokáže tak zmeniť povaha človeka? Ako sa porozprávať s dotyčným že ho v Tom čase nenávidím a alkohol mu neprispieva ale škodí , aj kvôli agresivite ktoru si samozrejme nikdy neprizná
2 l piva???? Jasné že sa zmení. Vtedy povie človek to, čo za striezva nepovie
Dávnejšie vraveli chalani,, že na dico.. hmm jaké škraty-baby.. po litri vína...jéééj aké pekné dievčatáá
Je to možné sú to 4 flaskove piva a keď viac stupňov prečo nie.
Nerozpravat sa ,nestretávam sa,načo s ožratým človekom viesť konverzáciu
alkohol vselico dokaze.
dokaze aj zmazat zabrany, preto sa clovek ukaze v plnom svetle.
@taynee utcite ano! Opadnu zabrany, ostych a podobne… podla mna mame vela vlastnosti naucenych/ziskanych pocas zivota a sme nauceny tak automaticky sa nejako ovladat/ spravat…
Keď je niekto agresívny po dvoch litroch piva, tak to je dosť zle.
Ja som po dvoch litroch s každým kamarát 😂
Povaha sa nezmení, len postupne odpadavaju zabrany a človek sa nekontroluje. Ako ožranovi ideš niečo vysvetlovať ? a načo? to až ked je triezvy. Ale pochybujem, že to ma nejaky vyznam.
Alkohol nikdy nemení povahu, ale ruší zábrany. Po alkohole už nehrá divadlo a ide svoju prirodzenú formu. Nie nadarmo sa hovorí, že vo víne je pravda. Ta ináč dobre skrývana pravda o podstate toho človeka.
Ze denne kazu vypiť toľko vody a nie piva,to mu odkaz
To nie je zmena povahy... On je alkoholik! Sú len 2 možnosti - buď on úplne prestane piť akýkoľvek alkohol alebo od neho odíď a nenechaj si zničiť život.
Povaha sa nemení len stratil zábrany.
Nemeni, len ukaze co je zac… ja som sa s byvalym o tom rozpravala tak nachvilu pomohlo, prestal pit, ale potom zas, samozrejme ja som prehanala a este odpoved: co si nepamatam to sa nestalo… casom sa spraval sproste a agresivne aj ked nepil… teraz mam uzasneho muza pri ktorom a sa nemusim obavat ked si nahodou vypije ze bude vyvadzat alebo robit hanbu, lebo je to zlaticko a ked si vypije tak akurat je len viac pritulny… 😁