Dobrý deň včera som jedla dve stredne cibule trocha mi vystúpili akoby pľúca aj nos. Jedávam surovú bežné aj menej štipľavu no ráno ma skrabalo hrdlo bolelo + výfukom žlté bledé sople s krvou. Viem že cibuľa čistí ale je mi hnusne. Aj pľúca mam také od rána také ako nafucané ako keby mi ich roztiahlo. Jedlá som ju vnoci o 23.00 😒 Včera som jej odt surovej zjedla so žemlami.
Už sa vám to stalo? Môže to byť tou cibuľou?
@doriiis Dorisska bola ošúpaná fialová nakrájaná a o cca 8 minút zjedená teším sa keď štípe. Len ma štve ci mi to neprejavilo zbytočne hrdlo a hrtana atd. Kde som to cíti v pľúcach včera dnes akoby mám zapal pľúc:( a hlien mam s krvou trocha. A boli ma hrdlo . Môže to až tak spraviť?
Napadlo mi ze bacili "umrete zachytené dávne" chcú preč zomna a boli to až. Obrazne povedané
Píše mi to tu ako neandertálcovi viem budem dávať pozor
no tak, cibula toto robi ked jej vela zjes len tak, to nie je precistovanie.. kludne ta z toho moze palit zaha napriklad a z toho bolave hrdlo, bolesti atd... vela ludi ani nemoze pre toto jest akukolvek surovu cibulu, alebo zle udusenu atd. A samozrejme, ak si toho zozrala vela a stipalo ta to, mohla si si podrazdit sliznice.
@jamidea Fuha uskodilo. Lebo som pazrava na cibulu chora ach.
Lenze nepridalo mi to idem dr mam horucku 38,1 stuppa rapidne tak to bude daka bakter.infekcia asi.
Dakujem vam ale.stou cibulou to uz neprezenem nikdy.
@simca06022011 . Bud som sa znicila alebo je to bacil . 🤍
Ale neboj isto si sa neznicila :D ak máš horúčku tak to bude bacil a cibuľa v tom.bude nevinne :D ale ved uvidíš... 🙂))
Bola čerstvo osupana,alebo bola ,,odstáta"?