Ahojte, mala niektora z vas nasledujuci problem, co vam pomohlo?
Mala som zle zivotne obdobie, jar, leto. Vtedy som sa takmer kazdy den budila nad ranom, s uzkostou, stresom, nemohla som potom hodinu aj dve zaspat. Vzdy som sa zacala modlit a potom som nejak zazrakom do polhodiny priblizne zaspala. Pritom som cez den bola celkom v pohode a takisto aj pred spanim.
Teraz, ked mam pocit ze sa mi zivot nejak vracia do normalu, od konca augusta, mavam zle sny. Alebo skor divne, absurdne. Su vacsinou dost zive, po prebudeni si aj minutu myslim ze je to pravda...niekedy su aj vtipne, ale napriek tomu zanechaju zly pocit. Tykaju sa mojho bezneho prostredia, zname miesta, zname tvare... A o to ide, ze sa mi sniva takmer kazdy den a vzdy sa zobudim s hnusnym pocitom, tazivym a vie ma to drzat aj par hodin doobeda. Pritom som teraz v klude. Podvedome tam este su nejake obavy, ale viem, ze sa vyriesia. Som vlastme uz stastna, nemam stresujuce dni a som celkom spokojna.
Aj teraz v noci toto pisem, lahla som si do postele a az mam strach zaspat, co to zas bude...tak mi napadlo spytat sa tu. Nemyslim na to ale bezne, ze si to nahovaram, iba dnes na mna nejak prisilo, ze mam obavu spat. Praveze sa mi sniva, aj ked absolutne nemyslim, ze mozem mat nejaky zvlastny sen.
Verim, ze je nieco medzi nebom a zemou, ze su nejake energie a podobne, ale zas nechodte na mna so salviou a pyramidkami prosim😅 dakujem vam za rady a postrehy
@moni141 Terapia...vyrozprávať sa, pocity a aj zlé sny začnú byť viac v pohode. Pred spaním mne pomáha navoňať si izbu levanduľou alebo nejakou medovkovou vôňou. Môžeš si dať ku posteli bylinkový čaj, že keď sa zobudíš, aby si sa upokojila. Záleží, čo ti pomáha...Ale psychológ, terapeut určite bude vedieť pomôcť. Zlé sny sú často traumy, stresy...Hlavne sa nestresuj, všetko bude ok🫶