Donre rano. Vcera som bola na masaži už vecer som mala pocit ako keby mi nieco tlačilo medzi lopatkami, vyraža mi to dych, picha ma to neskutočne, strašne bolesti, mohli mi tam nieco poškodiť ?
Ahoj ja som tak bola pred 2 tyzdnami bola som na masazi po 4 mesiacoch inokedy chodim kazdy mesiac no co som mala po masazi to bolo hrozne😒 maserka mi rozmasirovala spazmy a po masazi ma bolel a pichal cely chrbat.
Ja som sa týždeň nevedela pohnúť, po masáži...ale ja som išla aj na bankovanie, čiže masáž spojená s bankovaním, celý chrbát modrý, akokeby ma niekto dobil 😁 ale stálo to za to, lebo odvtedy bolesti chrbta nemám...
@earlgrey no mna caka masaz a bankovanie v pondelok normalne mam strach😀
@kollarovci Nemaj, ja som si to užívala, potom som síce mala také ako svalovicu, ruky som ani hore nemohla dať, ani zohnúť sa poriadne...ale išla som o týždeň znova a potom o ďalší znova...keďže som po pôrode trpela bolesťou chrbta a ani mi nenapadlo ísť k masérovi, až po skoro 5tich rokoch...odvtedy vážne bolesti chrbta nemám...takže tých 100€ za 3 masáže stáli za to 😉
@earlgrey ja viem😀tiez my to pomaha len ked som to zanedbala potom to bolelo ale ked uz rozmasiruje bude dobre.Mne to velmi pomohlo ja chodim ale 10 rokov mala som velke migreny po pravidelnych masazach vsetko preslo.
@kollarovci Tak to musím povedať sestre, lebo ona trpí migrénami stále a nič nepomáha...hoci ju nahovoriť na masáž bude výzva, ale skúsim..
@earlgrey no ja som mavala take ze ked som sa rano 🤮som nemohla ist do roboty.Teta ma objednala maserke bez opytania a uz som musela ist😀od vtedy mam pokoj treba skusit.
@kollarovci Ďakujem za radu.
@earlgrey za malicko😉
Lepšie je hneď si dať magnézium a potom liek od bolesti, keď to je veľmi nepríjemné a veľa piť, oddych.Ked idem po dlhšom čase cítim sa ako chorá všetko ma boli a únava, ale potom ťa úľava🙂
@kollarovci bankovanie by sa malo robiť až po viacerých masážach, keď ťa už trocha rozmasiruje
@earlgrey určite najlepšie investované peniaze do seba ja nemusím kozmetiku, pedikúru, ale masáž a sauna to je super na chrbticu, svalstvo
@luccija Presne a ešte ak človek chce schudnúť, tak investovať do poriadného trénera. Ja som za tento rok minula na trénera a masáže dosť...ale 25kg dole, bolesť chrbta preč (tú som riešila skôr ako chudnutie)...hoci to stálo nemalé peniaze, ale neľutujem...a ako si napísala, kozmetička, nechty atď. to nemusím ani ja...
nie len ti rozmasiroval stuhnute svalstvo a podtazdilo sa. najma ak nechodis ja masage pravidelne napr kazdy týždeň dva