Ahojte, toto je taka specificka otazka, pre mnohych mozno hlupost, ale tak chcem sa opytat co si myslite, lebo nejak som z toho taka neista. Mame 2 rocne dieta, ja som tehotna. Byvame v byte cca 2 roky no a teda steny dostali najma za posledny rok celkom zabrat, proste miestami pomalovane, pri sokloch prispinene, proste ako s malym dietatom. Samozrejme sa mi to nepaci, a rada by som to pozatierala, normalne primalexom polar (tym bolo malovane), len teda rozmyslam, ci je to zo zdravotneho hladiska ok malovat ked sa v tych priestoroch neustale vyskytujeme (je to hlavne v obyvacke), aj ked ide o mensie plochy (kedze rozhodne nejde o cele steny, aj ked mame stenu kde je aj tak ze meter krat meter take umelecke dielo 🙂) Vzdy ked som v byte malovala tak to bolo niekde, kde sa nebyvalo, tj vymalovalo sa a potom sme tam neboli nejaky cas, vetralo sa, atd.. (takto idem malovat aj jednu stenu v detskej ale to ratam, ze tam po namalovani par dni nepojdeme, resp nebueme tam travit nejak vela casu) Takze moja otazka je, aky je vas nazor na toto? Resp mate s tym nejake skusenosti? Ako ste riesili takto ponicene steny? Dakujem.
Normalne som rano omaľovala, nechala cely den vetrat, vecer sme spali