Má niekto negatívne skúsenosti s Aloe vera gélom z Forever Living?

roula
23. máj 2018

Dobry den ,
Prosim ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe vera gel od firmy Forever .Nakolko som to uzivala asi 4 mesiace a potom som na chvilku prestala a ochorela som 3 krat v kratkom case nieco ako nadcha .Takze som myslela ze imunita bude v lepsej kondicii po uzivani aloe gelu . Vsade su len dobre recenzie a nic negativne sa neda najst .A zlozenie su same Ecka.

majka01_74
23. máj 2018

Tak to by ajmna zaujimalo, exmanzel s tym zacal "podnikat" a velmi sa snazi na uzivanie presvedcit aj deti a mne sa to vobec nepaci 😕

annamari4
23. máj 2018

Za mňa nula bodov,mala som aj forever aj Herbalife,ale že by to malo dajaky efekt, a to som mala viac produktov za kopu peňazí.zbytocne peniaze a veľmi ľutujem že som sa na to vôbec dala niekedy.

roula
autor
23. máj 2018

Aj ja mam v okruhoch ludi co s tym robia a samozrejme ma nato dostali . Tak som zacala uzivat, ale co som si nacitala tak som zistila ze ten gel ma v zlozeni latky ktore spolu dokopy vytvaraju karcinom a ze to moze narusat Dna a sposobovat napr. Parkinsona nechcem strasit je to na wikipedii tak nech si to kazdy pozrie kto chce .Ale mi je cudne ze nikde nemozem najst negativne skusenosti od ludi . Pride mi to ako tvrdy biznis .

roula
autor
23. máj 2018

@majka01_74 exmanzel by si mal precitat zlozenie vyrobku zistit co to znamena a co to vytvara a mozno zmeni nazor

jarmilafilova
23. máj 2018

Dobry deň, ano pomaha. Ale je potrebné dlhodobo užívať. Neznamena že nebudete nikdy chori. Ale choroba ma lepsi priebeh. Firma ponuka aloe 40rokov v 160krajinach sveta....

jarmilafilova
23. máj 2018

Tu sú tie ecka

annamari4
23. máj 2018

@roula mne to príde ako také placebo, že tak tomu niektorí veria že im to možno dačo pomôže ale ja tiež keď som si to pozerala nič zaujímavé som na Tom nenašla dokonca to aloe malo asi podobne zloženie ako to aloe čo predávajú v obchodoch asi za 2-3€ ,aj farmasi veľmi ospevujú všade inzeráty a nakoniec som sa dostala k informáciám že tiež nič moc.no ale predajcovia foreveru a Herbalifu sú ako omameni.mam známu čo robí Herbalife sedem rokov a s ňou sa už nikto ani nerozpráva lebo ona si melie len to svoje.😒 A oháňajú sa tým že koľko firiem v koľkých krajinách majú atď.akoze namotavka čistá

roula
autor
23. máj 2018

@jarmilafilova tak ja som bola chora tak raz do roka pred uzivanim aloe gelu a prekvapilo ma ze po uzivanie ma chytilo az 3 krat v kratkom case ...nehovorim ze som myslela ze nebudem chora ale urcite nie 3 krat

roula
autor
23. máj 2018

Skor sa snazim zistit ci ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe gelu ,lebo vsade su len predajcovia co to velmi pozitivne ospevuju a neverim ze niesu negativne skusenosti alebo neziaduce ucinky , ved ked nieco dlhodobo pijem tak to musi telo reagovat aj pozitivne alebo aj negativne.

annamari4
23. máj 2018

@roula mne to nakúpila mama že jej kamarátka to začala robiť a aké je to super, potom som mala aj tu c9 na chudnutie či čo to bolo,a potom sama povedala že veď tá moja kamarátka je stále chorá furt také a také problémy má a už to robí no aspoň tri roky..tak už len t to človek vidí že sú to len reči, lebo tiež jej narozpravala kto sa ako zázračne uzdravil,no a teda jej samej to nepomohlo v konečnom dôsledku..mama tá len dobre chcela a vôbec ma nepocuvala keď som povedala že o ničom a že mne nech to už nekupuje.tak sme sa na to vykašľali.

majka01_74
23. máj 2018

@roula ex je momentalne vo faze ked nerozmysla, kedze zacal chodit s dilerkou 😂😂😘

@jarmilafilova som sestra a tie blbosti co dal detom som konzultovala s lekarmi, viacerymi, jediny zaver bol vyliat a vysypat do wecka... co sme aj spravili

3009
23. máj 2018

Ja som tiež skúšala gel a nič, takže škoda peňazí.

jarmilafilova
23. máj 2018

Firma ma x lekarov ktori s tym robia, a nie len na Slovensku. Aloe využívali ludia 2000r pred nasim letopočtom... Každý má narok na nazor. Ale keď píšete skúsenosť treba to hodnotiť kompletne. Zacali ste pit lebo bol nejaky problém, ak ano aky, aloe casto urýchľuje hojenie a liecnie takze moze dôjsť k zhoršeniu stavu, ale to že človek riesi nieco 6m namiesto 1roka už malokto vidí. Mozu byt ludia ktorim nesadne. Sú ľudia čo majú alergiu na jablko, ktorí nemozu uhorku... Tak ktorí nemôžu harmanček... Tak je to aj s aleo.

majka238
23. máj 2018

Ja som brala aloe od LR a mala som potom velke problemy s travenim a celkovo som sa necitila dobre. Tymto firmam uz vobec neverim a nic od nich nekupujem.

majka01_74
23. máj 2018

@jarmilafilova ale ved samozrejme ze ked je lekar plateny nejakou firmou tak bude chvalit jej produkty 😂😂😂
Moj ex ani jeho priatelka co ho tam prizvala nemaju ani zakladne medicinske vzdelanie. 10 rokov sa o zdravotna stav deti nezaujimal a teraz im on a nejaka cudzia zenska ponukaju nejake produkty? Ktore im maju pomoct na co? Ked o ich zdravi nic nevedia? Syn povie ze ma celiakiu a oni mu daju pit aloe vera gel? Dcera ma prasnuty meniskus, tak to tiez vylieci aloe vera gel 😂😂😂. Dalsia dcera koji a ma milion alergii a oni maju tu DRZOST jej dat aloe vera gel, ze to podpori kojenie a vylieci alergiu 😬😬😬.
Lebo to im urcite pomoze 😂😂😂.. a tak je to so vsetkymi dilermi, h...o vedia, ale liecia od alergii, cez popaleniny az po rakovinu 🙈🙉🙊

jarmilafilova
23. máj 2018

@majka01_74 lekar si moze vybrat či vam dá chémiu za ktoru má mozno este viac ako za toto. A to ma mrzi že niekto takto robi svoju pracu, potom to samozrejme skodi aj ostatným. Nehrame sa na lekarov a kazda diagnoza sa musi individuálne riešiť. Predávanie za kazdu cenu nie je správne.

roula
autor
23. máj 2018

@majka01_74 uplne suhlasim so vsetkym ...minule som to videla aj niekde na markize davali prispevok o tom aj lekar rozpraval ale vlastne televizia je tiez biznis a podsuva ludom info a vsetci v mienke ake je to super to kupuju ...mne to neide do hlavy 😂😁

roula
autor
23. máj 2018

Konkretne ja som nemala ziadny zdravotny problem pre ktory som to zacala brat ...mne to ponukli akoze ako prevenciu pred chorobami ze to posilni imunitu ...ale pytam sa preco nevidim vysledky preco telo po vysadeni aloe reagovalo tak ze ochorelo 3 krat...

jarmilafilova
23. máj 2018

@roula viete ze to moze byt cista nahoda vsak? Mohli ste byt v strese? Mohol sa zacat proces liecenia /regeneracie/, pretoze vacsinou po 3 mesiacoch zacnu byt nejake vysledky, mohla byt vo vzduchu vacsia koncentracia virusov... toto je fakt velmi tazko posudit... Ale kazdopadne vam to nejde vyvracat. mna len zarazilo to ze je to same Ecko, lebo naozaj si pozrite dobre zlozenie. Nemozete pisat nieco co nie je pravda. A nie kazde E je chemicke, nie kazda chemicka znacka je synteticka. treba si to overit. Drzim palce aby Ste si nasli nieco, co vam bude pomahat na imunitu.

xxxkatka
23. máj 2018

@roula mala som silnú alergickú reakciu

roula
autor
23. máj 2018

@xxxkatka silnu alergicku reakciu po uziti aloe gelu ? Ked mozem vediet ako sa to prejavilo?

xxxkatka
23. máj 2018

@roula opuchom pier,ale teda riadnym

roula
autor
23. máj 2018

@xxxkatka och ... 😷

xxxkatka
24. máj 2018

@roula inak pricom samotne aloe mi neskodi, mam doma rastlinku a davam si na rany, poštípania, porezania....takze to muselo byt nejakou zlozkou v danom produkte.

alaguema
24. máj 2018

@roula nemám skúsenosť, lebo voči takým namotávkam som odolná a skeptická, teda chápem tvoje pochybnosti. Aloe samo o sebe je naozaj veľmi silná liečivá rastlina, ale rozhodne to nie je všeliek. Ja si ho pestujem doma, dužina je bohatá na rôzne mikronutrienty, zvonku hydratuje a urýchľuje hojenie, to isté robí aj repík, nechtík a celý rad ďalších darov z prírody, ktoré je najlepšie užívať v takej forme, v akej sú v prírode k dispozícii, teda nie z plastovej fľaše. Mne sa zdá, že pod náporom reklám a predajcov a kvantom rôznych "zázrakov" na počkanie, ľudia zabudli používať taký ten zdravý sedliacky rozum.

alaguema
24. máj 2018

@roula ešte k televízii. Ak tam niekto hovorí o konkrétnej značke, ide o regulérne platenú reklamu, ktorá sa tvári ako osveta. Čím samozrejme, zavádza ešte viac.

lucilaines
24. máj 2018

Ja som z toho strasne pribrala..nikto mi to neveri a snazia sa hldat ine dovody, ale jansom si ista, ze to bolo z toho..pila som to mesiac vkuse, stravovaniensom absolutne nezmenila ani zivotny styl, proste nic a za ten mesiac som pribrala 7 kg..hned som to vysadila a odvtedy som nepribrala ani kilo, len tych 7 mi zostalo..

lenadka
24. máj 2018

@roula koľko si platila za to aloe od forever? Množstvo/cena?

lenadka
24. máj 2018

@majka238 švagriná robila voľakedy predajcu pre LR a veľmi rýchlo s tým praštila. Našla alternatívu v essens.sk. Oveľa väčšia spokojnosť s produktami a hlavne tá cena a za čo? Aj lepší spôsob výroby, na stránke majú podrobný popis. Mne osobne to chutí, ale nevidím dôvod to pravidelne užívať.

zenaajmama
24. máj 2018

Ja som nakupila tiež aj vitamíny aj kozmetiku aj to aloe...ziaden efekt..ani tie zázračné masky ani krémy.Keď som koznej povedala že na popaleninu striekam to aloe, tak pozerala na mna ci som normálna...Tiež si myslím že to je ooobrovske placebo.Vytvárajú sa tie zázračné príbehy ,jedna druhá tretia tomu uverí, ďalšie majú pocit ze tomu verí každá,tak to musí fungovať.