Vždy si kupujem maslo rama atď tie margaríny. Podľa vás sú naozaj škodlivé? Mne to klasické maslo malé v kocke nechutí si natrieť na pečivo..
Žiadne náhrady okrem masla nekupujem.
Ja ano ale kupujem spravidla len ramu príde mi chutná a kvalitnejšia ako napr perla atď.. no ale kupujem aj klasické maslo , deti mi skôr zjedia tu ramu
Nekupujem lebo nám to nechutí. Kupujem len klasické maslo.
Nekupujem ziadne. Len maslo.
My si kupujeme tu ramu rastlinnú, muz to veľmi ľúbi. Ja nejem žiadne maslo sle na varenie používam obyč.
Veľmi málo.Chlieb neje skoro nikto u nás doma a inde to moc nevyužijes.
Nie, je to odpad, hnusné voľačo, je veľmi ďaleko od masla. Ja len normálne kravské maslo
Ved to je cista umelina uf... nema to ziadnu pridanu hodnotu, bud rob natierky, daj trochu olivoveho oleja na chlebik, alebo normalne maslo, nic medzi tym...
Nie nekupujem, nechutí mi to iný dôvod nemám.
Vyrastala som na Perle, je to predsa lacnejsia varianta masla. Ale v mojej domacnosti to nekupujem, ked som si zvykla na maslo, tie margariny mi nechutia. A ani to nie je zdrave. Vsak to mas kvazi vyslahany rastlinny olej
Áno Flóru, môj muž raňajkuje každé ráno, rožok s tým natretý.Inak do varenia pečenia len maslo, ale deti ani ja to nejedavame vôbec, akože by sme si chlieb natreli
ramu len na nátierky....
Na chlieb ano, na varenie klasicke maslo. Uz roky tak a zatial, zdravi sme, horsie veci sa jedia, nez troska ramy
Používam iba maslo..na chlieb,do varenia, pečenia... pokiaľ je to možné,rope sa vyhýbam 😁
Kupujem tie rastlinne kocky, muz ma alergiu na mliecnu bielkovinu. Ja to nejem, nemam to rada, ale pouzivam to do pecenia, aby sme to mohli jest vsetci.
Kupujem Veto už roky, klasické maslo nám na jedenie nechutí, používam len do varenia a pri pečení
Áno, naozaj sú také skodlive
Ja mam najradsej z nich ramu 😀 len skoda ze uz nie je RAMA nadychana 😔
Kupujem ramu, ale ta na svk je strasna... muz ma intoleranciu a mne na chlebe maslo nechuti, ked ho je vela. A vecne je studene, neda sa natierat... do varenia a pecenia ale davam iba maslo...
Nie, nikdy som to nekupila, ziadne stuzene tuky. Ked som este pred viac ako 25 rokmi byvala na Sk, bola velmi propagovana Rama, tiez som ju vyskusala, ale zostalo len pri tom vyskusani.
U mña doma sa pouzivaju 2 druhy tukov na vsetko, aj na varenie, aj na chlieb, a to je extra panensky olivovy olej (kupujeme 5 litrove plechovky) a obycajne maslo. Maslo vlastne jem iba ja, alebo davam do pyre ci natierok, a ked na Vianoce peciem drobne vianocne pecivo. Okrem mña ho nikto na chlieb nechce
Kupovali sme, ale v poslednej dobe sme ju jedli veľmi malo, tak už nekupujeme. Kupujeme maslo a smotanovu nátierku klasik, a to používame aj na slano aj sladko. S medom je to 🤤🤤🤤
Kedysi moja mama pouzivala iba Ramu, Veto.. ked som spoznala muza, ten nemohol tieto "masla" ani citit, tak som sa naucila pouzivat normalne masla 82%.... a teda chutovo je to obrovsky rozdiel. Ine uz nepouzivame. Na pecenie do cesta pouzivam Heru, Palmarin, ale do kremov klasicke maslo.
Kupujeme iba klasicke maslo, lucinu a nejake z tych smotanovych natierok. Mne sa tieto ramy a veta uplne hnusia 🙈 na pecenie detto, iba klasicke maslo.
Stuzene rastlinne tuky vo vseobecnosti nie su zdrave, ale nejes to polievkovou lyzicou z obalu, takze aby realne skodili musela by si zjest uplne ine mnoztva ako tenka vrstva na pecivo.
pouzivam iba klasicke maslo, ale kupujem vzdy dva druhy jeden druh je kadejake v akcii a druhy druh je rajo maslo (neviem cim.je ine, ale ked ho vyberiem.z chladnicky rychlejsie ho rozotriem.na chlieb ako ine masla)
Nenazyvaj tieto odpady maslami. Keď ti nechutí obyčajné maslo kúp ochutené alebo sú rôzne nátierky od výmyslu sveta. Umeliny dávame len do koláča párkrát do roka.
Žiadne náhrady masla nekupujem. U nás nájdeš len klasické maslo 82 a viac percentné. V pohode z neho robím aj nátierky.
nie.. stacilo, ze som na tom vyrastala :/
Nekupujeme, nechutí to u nás nikomu.
Ja používam Ramu a zatiaľ žijem 🙂 Používam aj klasické maslo, len to sa nedá hneď natrieť na chlieb, len ak ho predtým vyberiem z chladničky.