Kúpanie sa v jazere po cisárskom

vaneesa
28. jún 2024

Som po cisarskom reze, o 4 dni mi končí šestonedelie, myslíte, že sa môžem ísť cez víkend okúpať do Senca? Už nekrvacam, občas mám len slabučky výtok jemne zafarbený, žiadne bolesti či komplikácie s ranou nemám a nekojím. 🙂

lilianka28
28. jún 2024

@vaneesa Pokiaľ máš stále výtok, aj keď len slabučko zafarbený, tak nie. Stále to nie je vnútorne úplne zahojené.

marcellka32
28. jún 2024

Nie

tinalia
28. jún 2024

Uf ja by som do tej žaburiny nešla ani predtým 😅 uz si bola na kontrole u gynekologa? Ja by som sa spýtala jeho, on najlepsie vie zhodnotit tvoj stav 😊

vaneesa
autor
28. jún 2024

@tinalia v senci je čistučká voda 😍 ale počkám asi aspoň do ďalšieho víkendu, 2.7. mám kontrolu, len tieto horúčavy už sú na nevydržanie 🥵

marcellka32
28. jún 2024

@vaneesa nie...
To že si zvonka ok neznamená, že si zvnútra ok, ak veľmi veľmi chces daj si aspoň tampón na kúpanie z DM swimpon...ale ja byd om nešla, telo sa hojí, a tá voda v Senci nie je až taká cistucka....

fiafia
28. jún 2024

@vaneesa nešla aj keby co bolo

tinalia
28. jún 2024

@vaneesa no to neviem podla mna cista nie je, mozno tam max na piatom jazere..ostatne jazera, ci normalne senecke, gulaška alebo strieborné mi príde dost špinave a hlavne po takomto zakroku by som sa tam obávala ísť, ale urob ako myslis

beata_k
28. jún 2024

@vaneesa Cisto teoreticky mozes. Cisti sa ti maternica a k tej sa voda nedostane. Ja kupanie v jazerach nemam rada 🙈 Ja by som nesla.

lienka.7
28. jún 2024

@vaneesa určite nie 🤦‍♀️ co ta rit páli niečo chytiť???😳