Som na materskej s ročným bábom a starší syn je škôlkar. Myslíte,že preháňam ak chcem nechať toho škôlkára zo dva týždne doma?
U nas skolka zavreta..samozrejme, ze neprehanas
@jajkaa83 určite nechaj malého doma 🙂 ja ako mama by som tiež nechala svoje dieťa doma. 🙂 Nepreháňaš vôbec, práveže naopak - si starostlivá mama😇
domaaa, dommaaa. pána beka nie je o čom! už dávno mali byť všetky školy a škôlky na Slovensku zatvorené. nepreháňaš, absolútne nepreháňaš. a ľudia, ktorí si to myslia, si budú o dva týždne myslieť, že si konala veľmi rozumne!
Ďakujem za odpovede. Prajem všetkým veľa zdravia! Snáď sa toto čím skôr skončí..
...nie neprehanas, prave naopak dobre rozmyslas. Nechaj ho doma, nebudete aspon cez neho vystaveni riziku. To ze je potvrdenych len 7 pripadov oficialne, neznamena ze taka je aj realna situacia. Na SK su uz desiatky chorych ludi a siria chorobu dalej ☹
Tiez mam syna doma, som tesne pred porodom....
Tiež nechávam dcéru doma. Do škôlky pôjde asi až v apríli.
Ak máš možnosť, tak si ho nechaj doma. Nik ti v tom brániť nemôže a tak ti poviem v tejto situácii, sa ti ani nik nebude čudovať
Ja mám doma dva a pol ročnú a 5a pol ročnú som tiež nechala doma 🙂
Urcite si ho nechaj doma, mozes byt rada, ze mas tu moznost.
aj náš je do konca mesiaca doma a keď bude treba bude aj dlhšie aj keď škôlka funguje ani samotná učiteľka tam už nemá syna ale má ho doma keď s ním má kto byť...
@jajkaa83 moj je tiež od pondelka doma.vela rodicov je nezodpovednych
@jajkaa83 neprehanas, aj tak postupne vsetky skolky zatvoria.
U nas su skolky a skoly zatvorene.