Koľko vyfajčíte denne iqos/heetsiek?

26. jan 2024

Tie ktoré fajčíte iqos ,koľko denne vyfajčíte približne ..mám pocit odkedy som prestala cigarety že iqos ešte oveľa častejšie 🥹

lizatko1009
26. jan 2024

Vela, nefajčím normálne od kedy prišiel iqos na trh a tiež fajčím viac, ale musím s tým skončiť, som jediný fajčiar v celej rodine

autor
26. jan 2024

@lizatko1009 ja viac ako krabičku ,aj ty ? :(

veronika_sk000
26. jan 2024

ja som davala krabicku 🙈

luccija
26. jan 2024

Uff ja som prešla na Iqos v septembri a zo začiatku som fajčila veľa, lebo mi boli krátke fajčila som predtým stovky LM.Teraz som znormalizovana krabička mi vydrží 2 dní, ale hľadám vôľu skončiť.Uz normálnu cigu by som si nedala.

katesocka
26. jan 2024

Pred druhým tehotenstvom som fajčila klasické slimky aj heets, dokopy asi 20, prevládali slimky. Po pôrode fajčím len heets, 7-10 denne.

nikha2809
26. jan 2024

Ja som začala fajčiť iqos lebo som si myslela že s tým takto postupne prestanem, no houby fajčím ešte viac, lebo jediné čo mi na cigaretách vadilo, bolo že smrdím a z tohto nesmrdim a nemám absolútne vôľu prestať.Skatulku denne vyfajčím

luccija
26. jan 2024

@nikha2809 myslela som si to isté🙂)ale ako píšeš smrad....A mne sa zdalo, že strašne krátko fajcim a týchto sa nedá prefajcit, keď som fajčila normálne cigarety tak som cítila, že stačilo toto by si vedela mať v ústach celý deň.No je to dobrá namotavka a som zvedavá čo bude ďalej, keď v niektorých štátoch už ochutené a zahrievane zrušili.

nikha2809
26. jan 2024

@luccija keď mi zrušia mentolové končím 😃 ostatné nedávam, kedysi som fajčila len mentolky aj teraz len tie tmavomodré heetsky

lizatko1009
26. jan 2024

Podľa toho aký je deň a keď príde suseda na kávu, tak ona jednu od druhej a ja s nou, strašne to ide do peňazí a musím si povedať a dosť, fakt ani môj nefajčí, rodičia, nikto, len ja iqos fajčím asi 5 rokov, normálne cigarety nie to vôbec

lneviemmeno
26. jan 2024

ja som vyfajcila nastastie mozno pol krabicky za den, podla toho ako som bola zaneprazdnena, presne som nemala v plane skoncit, kedze som z toho vobec nesmrdela, mohla som to fajcit aj v aute/byte, proste za sekundu sa to vyvetralo a ziadna stopa 😂🤷🏻‍♀️ potom som otehotnela tak som z jedneho dna na druhy prestala, neviem ani ci sa k tomu vratim po porode, pravdepodobne nie, naucila som sa zit bez toho

ninusa221
26. jan 2024

Aj celú krabičku. Niekedy začnem aj druhu to iste priateľ fajcime to dnu v byte. Ja si kupujem aj normálne cigy cez leto fajčím normálne a cez zimu viac iqos. Ale som si povedala že keď sa mi iqos pokazí už ho fajčiť nebudem lebo ma z heetsiek častokrát Pali záha

luccija
26. jan 2024

@lneviemmeno nesprav tu chybu ja som po pôrode nefajcila 3 r

lucuass
26. jan 2024

@nikha2809 ja úplne toto isté čo ty

candii
13. máj 2024

@luccija
@nikha2809 heetsky sa idú rušiť všetky. Ostanú len terea..