Tie ktoré fajčíte iqos ,koľko denne vyfajčíte približne ..mám pocit odkedy som prestala cigarety že iqos ešte oveľa častejšie 🥹
@lizatko1009 ja viac ako krabičku ,aj ty ? :(
ja som davala krabicku 🙈
Uff ja som prešla na Iqos v septembri a zo začiatku som fajčila veľa, lebo mi boli krátke fajčila som predtým stovky LM.Teraz som znormalizovana krabička mi vydrží 2 dní, ale hľadám vôľu skončiť.Uz normálnu cigu by som si nedala.
Pred druhým tehotenstvom som fajčila klasické slimky aj heets, dokopy asi 20, prevládali slimky. Po pôrode fajčím len heets, 7-10 denne.
Ja som začala fajčiť iqos lebo som si myslela že s tým takto postupne prestanem, no houby fajčím ešte viac, lebo jediné čo mi na cigaretách vadilo, bolo že smrdím a z tohto nesmrdim a nemám absolútne vôľu prestať.Skatulku denne vyfajčím
@nikha2809 myslela som si to isté🙂)ale ako píšeš smrad....A mne sa zdalo, že strašne krátko fajcim a týchto sa nedá prefajcit, keď som fajčila normálne cigarety tak som cítila, že stačilo toto by si vedela mať v ústach celý deň.No je to dobrá namotavka a som zvedavá čo bude ďalej, keď v niektorých štátoch už ochutené a zahrievane zrušili.
Podľa toho aký je deň a keď príde suseda na kávu, tak ona jednu od druhej a ja s nou, strašne to ide do peňazí a musím si povedať a dosť, fakt ani môj nefajčí, rodičia, nikto, len ja iqos fajčím asi 5 rokov, normálne cigarety nie to vôbec
ja som vyfajcila nastastie mozno pol krabicky za den, podla toho ako som bola zaneprazdnena, presne som nemala v plane skoncit, kedze som z toho vobec nesmrdela, mohla som to fajcit aj v aute/byte, proste za sekundu sa to vyvetralo a ziadna stopa 😂🤷🏻♀️ potom som otehotnela tak som z jedneho dna na druhy prestala, neviem ani ci sa k tomu vratim po porode, pravdepodobne nie, naucila som sa zit bez toho
Aj celú krabičku. Niekedy začnem aj druhu to iste priateľ fajcime to dnu v byte. Ja si kupujem aj normálne cigy cez leto fajčím normálne a cez zimu viac iqos. Ale som si povedala že keď sa mi iqos pokazí už ho fajčiť nebudem lebo ma z heetsiek častokrát Pali záha
@lneviemmeno nesprav tu chybu ja som po pôrode nefajcila 3 r
Vela, nefajčím normálne od kedy prišiel iqos na trh a tiež fajčím viac, ale musím s tým skončiť, som jediný fajčiar v celej rodine