Otazka pre kavickarov - kolko kav denne vypijete a akej?
Len zo zvedavosti 🙂 ja som kavickar, vypijem tak 2 espressa a 2 latte denne, kavu si robim na pakovom kavovari. Ako ste na tom vy?
ja 0, zato mm 3 .... obyčajný zalievaný turek
2 kavy s mliekom, a davam si najslabsiu ako sa da na kavovare
ja nescu s mliekom, keďže po zrnkovej mám problémy. Niekedy vypijem 2 a niekedy aj 6. Ale chcem to obmedziť na 1 denne, príp. úplne prestať piť a prejsť iba na zelený čaj a iné čaje
3- 4.Niekedy 5 denne.
Cca 4 kávy denne. Pijem na pakovom kávovari a robievam si latte
3 - 6, talianske espresso 25ml vody, bez mieka a cukru
2 pressa
Ja rano 1 zalievanu s mliekom, priateľ aj 7 🙈🙊
Dva dvojite pressa so smotanou.jedno rano,druhe poobede
1 espresso, 1 capuccino pákový kávovar
Ráno cappuccino k raňajkam, potom okolo 10tej espresso s mliekom, poobede ešte podla nálady tiež. Tak 2-4 kávy. Presso silné, riadne, malé, čerstvé :D ako z kaviarne. Mlynček + pákový kávovar
Hned rano kava s mliekom z kavovaru a to iste po obede. Cize len 2 kavy za cely den, ale neprezila by som bez nej.
Ráno nescu, doobeda a poobede espresso s kávovaru. Niekedy si dám poobede aj dve espressa, ale väčšinou len jedno
ráno turka, doobeda jedno cappuccino, poobede druhé cappuccino. Taliani by ma kopli do zadku 😂
Ked som neni v praci tak vypijem aj 4 kavy za den, dve vonku (double espresso), jednu doma z masiny (ciernu s mliekom), aj zalievanu doma si urobim. V tyzdni mam 2 za den, lebo vecer by som nespala a rano vstavam zavcasu, vacinou si v robote urobim zalievanu rano, a po obede dalsiu cappucino, latte, ciernu s mliekom podla chute.
@simca06022011 mozem otazku... tiez mam pakovy kavovar, ale pouzivam mletu kavu. Ty si teda vzdy namelies cerstvu davku kavy? Pocula som, ze to vraj nie je jednoduche. Ako to robis prosim ta? Je to chutnejsie naozaj?
2x cappuccino/espresso, podľa chuti. Máme pakovy kávovar a mlyncek. Kupujeme rôzne druhy káv zo slovenských praziarni.
Pila som 6 denne. Aktualne som tehotna, tak som to okresala na 1-2 denne. Mam doma automaticky kavovar s mlyncekom, kavu si objednavam z praziarne zrnkovu vo velkych kilovych vreciach. V case, ked som pila 6 kav denne, mi kilo vydrzalo na cca mesiac.
@la_dolce_vita ja mam baratzza sette - elektrický mlynček s dávkovanim. Tak ako v kaviarni ;)
@la_dolce_vita prebieha to tak ze do páky si nanesieme kávu, zatlačim, a dám paku do kavovara. A chutné.. no je to čerstvá káva, tak určite. Svokra si napr na normálnom mlynčeku námestie kávu na par dni a potom to si naberá z dózy. Každému inak vyhovuje.
3, velmi vynimocne 4
3x turek s mliekom, bez cukru.
. Možno raz týždenne maximálne bezkofeinovuú.
Keby som mohla tak 1x denne late. Inak nepijem žiadnu.
3 až 4
@simca06022011 dakujem za info, to znie velmi dobre... obavala som sa totiz, ze to nebudem vediet a prezeniem to, pokazim. Ale toto znie fakt dobre.
@la_dolce_vita nie je to komplikovane... ale " si nanesieme kávu" ma byt ze si namelieme kavu... :DD autokorekt v mobile je katastrofa
3-4 espresa čisté bez ničoho čím silnejšie tým lepšie 🙈
@simca06022011 ano, uz chapem 🙂. Pozeram na nete, ze ten mlyncek nie je lacna zalezitost, tak asi ostanem u mletej kavy.. 🙂
2-4