Je zlé dať si hamburger na raňajky?

carolinaherr
15. okt 2024

Ahojte vcera k večeru sme si objednali hamburger ale ja som ho nezjedla a ráno som sa zobudila a bola som veľmi hladná a mala som aj nanho chut tak som ho zjedla ,,, je to zle si dať hamburger na raňajky ? Uškodí to nejak zdraviu alebo tráveniu ? Teraz to dosť ľutujem a mám myslenky že mi bude spatne

biglovemom
15. okt 2024

Akoby to malo uskodit zdraviu🤪🤣 🤦🏼‍♀️
Ja by som nemala Problem s burgerom na ranajky, uvidis ci ti bude tazko ci nie….

kikusenka1
15. okt 2024

Podľa mňa ci ho zješ večer alebo ráno je úplne jedno😂

mirola
15. okt 2024

pre mna horsie na vecer pred spanim ako na ranajky...

lilianka28
15. okt 2024

A ako by ti to malo uškodiť?
Ak sa bojíš, že ti bude ťažko, tak to práve ťažko stráviteľné jedná sú nevhodné konzumovať na večer.

daja07
15. okt 2024

@carolinaherr objednala si si ho na veceru ale zjedla rano. Akoze na veceru to malo byt lepsie? Ved si potom sla spat. Akurat by ti mohlo byt z neho tazko. Na ranajky ked zjes, mas este den pred sebou. Mozes mat menej vydatny obed ci veceru. A tie kalorie z rana mas priestor pocas dna spalit.

322sima123
15. okt 2024

@carolinaherr rano mudrejsia vecera :D

pralinka25
15. okt 2024

pokial bol v chladnicke nic ti nebude.

galganka
15. okt 2024

Nabudúce zjedz ten hamburger večer čerstvý a ráno si zbehni na teplý, čerstvo pripravený, alebo si daj raňajkové menu s muffinom a vajcom a nebudeš musieť kraviny riešiť. 😀

tykat
15. okt 2024

@carolinaherr lepšie ráno ako večer, večer niekam zaľahneš ale od rána do večera ho vybeháš 🙂

carolinaherr
autor
15. okt 2024

Ako to máte pravdu že je to lepšie ráno ako večer lenze či to neni nejak prehnane zjesť takéto raňajky 😀

earlgrey
15. okt 2024

Čo máš 10 rokov?

h2
15. okt 2024

@carolinaherr Príslovie hovorí: "Ráno je múdrejšie večera." A ako hovorím ja: "Ráno je múdrejšie večerať." 😂
Nič ti nebude.

really8
15. okt 2024

@earlgrey asi ma. Nedavno tu riesila ze sa pohadala s muzom v sims4 a teraz toto. Staci si pozriet viac prispevkov a hned si clovek klope na celo.

evaachesa
15. okt 2024

Dúfam že si ho nezjedla. 😱

carolinaherr
autor
15. okt 2024

@really8 boze moj veľa ľudí hra sims a čo? A ďalšia vec mám 24 nie 10 a ľudia tu píše oveľa stupidnejsie príspevky ako to 😂 len som sa chcela poradiť takže neviem v čom je problém

really8
15. okt 2024

@carolinaherr si nezamestnana?

galganka
15. okt 2024

@carolinaherr inak, keď už ideš na to tak logicky, čo ti mohlo v tom burgri ublížiť? pečivo? Tá napodobenina mäsa, čo v ňom bola, alebo zelenina? omáčka? 😀

carolinaherr
autor
15. okt 2024

@really8 dosť od veci otázka nie? Ale nemusíš sa báť zamestnaná som 🙂

carolinaherr
autor
15. okt 2024

@galganka práveže to mäso 🤣

galganka
15. okt 2024

@carolinaherr no, moja zlatá, dvanásteho prežratá pizze večer, dnes burger na raňajky... o tri dni očakávam tému o obednom prúserčoku... čo to bude? sushi?

januska12323
15. okt 2024

Veď to hádam bolo v chladničke, nie? Čo mu má byť za pár hodín? Ty si dáš slabší obed a bude to vyrovnané, nerieš blbosti.

really8
15. okt 2024

@carolinaherr len som sa chcela opytat. Takze neviem v cpm je problem😉

carolinaherr
autor
15. okt 2024

Dobre ľudia tu píšu vecsie hlúposti odfotia tehotenský test čo tam nieje žiadna druha čiarka a pýtajú sa či sú tehotné 😅 alebo že ich bolia divne prsia či náhodou nesú tehu 🤣 a vám vadi že sa pytam či je to zle si dať na raňajky burger

galganka
15. okt 2024

@carolinaherr na stránke pre matky... tehotenský test... ✔, symptómy tehotenstva... ✔, možné tehotenstvo... ✔, či prežijem raňajkový burger... 😂

h2
15. okt 2024

@carolinaherr Viackrát sa ťa pýtali, či bol v chladničke. Toto je dosť podstatná informácia.

carolinaherr
autor
15. okt 2024

@h2 Ano bol

h2
15. okt 2024

@carolinaherr Tak potom je to úplne v pohode.

hugoboss1923
15. okt 2024

@carolinaherr Raňajky by mali byť najsýtejším jedlom dňa, takže burger je ok. Určite lepšie, než ho jesť večer.

really8
15. okt 2024

@carolinaherr ano pytaju sa tu aj “vecsie” hluposti a ty si sa rozhodla ze nebudes zaostavat ci? Zavolaj mamke nabuduce.

stanulienkat
15. okt 2024

@really8 myslela, ze tie blbe otazky tromfne. Este ma co dohanat. Ale uz je blizko.😁