Je v poriadku, keď muži užijú drogy raz za čas?

18. sep 2023

Podľa vás je v poriadku, bezpečné, nízkorizikové, keď muži užijú drogy raz za čas? Napríklad 3x do roka, keď sa spolu stretnú? Alebo je to riziko a nemala by som to tolerovať?

barbora0308
18. sep 2023

Nemala, lebo ty vies iba o tych troch, ale skutocnost moze byt uplne ina...

ivangeline
18. sep 2023

To sa da. Az bude viac,netolerovat.

maranco
18. sep 2023

Pod vplyvom drogy môže niečo urobiť čo by normálne neurobil. A tiež môže mať zmeny na mozgu.

janewithane
18. sep 2023

Zalezi aka droga - medzi psilocybinom a heroinom je obrovský rozdiel v miere zavislosti

tenerifka
18. sep 2023

definuj o ake drogy sa jedna, marihuana? alkohol? alebo nieco nebezpecnejsie?

pribinak
18. sep 2023

Treba si uvedomiť že aj držba drog je trestný cin. Navyše pod vplyvom drog mize spáchať trestný cin.

Pre mna by zo bol problém. Akože nirmalny dospelý muž sa snáď dokáže zabaviť a uvoľniť aj bez drog

domkakvet
18. sep 2023

Nemala by si to tolerovat.

barborachors
18. sep 2023

to nie je v poriadku a s príležitostným fetakom by som ja nebola.

autor
18. sep 2023

@tenerifka pervitín, lsd, marihuana, alkohol. Bežne sa tomu vyhýba, ale keď sa stretne s kamošmi, čo je párkrát do roka, tak si to dajú.

autor
18. sep 2023

@maranco podľa teba aj dlhšie užívanie marihuany môže urobiť zmeny na mozgu?

akiana
18. sep 2023

Ziadne uzivanie drog nie je bezrizikove. Inak sa tu v poslednom obdobi roztrhlo vrece so zenami, ktore chcu radu, ako zit s dysfunkcnym fetakom. Baby, nemate na viac?

mira0611
18. sep 2023

Toto mu never, aj moj ex manzel povedal ze pred manzelstvom to bolo len 3x do roka a teraz si dal po 2 rokoch lebo bola zabava a chcel sa odreagovat....
Moja mila drogoval sustavne 5 rokov, potom som na to dosla, chcela som sa rozviest, slubil vsetko 2-3roky bol cisty potom opat.
A to si predstav, ze sme nemali ziadne extra problemy, vobec nic, sem tam mensie manzelske nedorozumenia, on uz od dobroty nevedel, co so sebou, po 12 rokoch som sa rozviedla.
Mali sme vsetko, auto, byt, zdrave dieta, pracu.
Mne staci na odreagovat sa so salkou caju, on potreboval drogu. Toto normalne nie je!

petamich
18. sep 2023

mne osobne by to vadilo 🤷‍♀️

olimuc
18. sep 2023

Nie, LSD narobi taky bordel v mozgu, ze moze ist na trip aj po injekcii u zubara. Ty to nemusis tolerovat, robit to bude aj tak. Fetak prestane drogovat z lasky len v romantickych filmoch, realny fetak nepozna matku ani otca… ked mas rozum tak si chod svojou cestou a jeho nechaj tak, ked nemas dufaj v zazraky

akiana
18. sep 2023

Autorka, pervitin beru tie uplne najvacsie trosky a chudaci. Taki, co sa zufalo chcu odpalit, ale nemaju na kvalitu ako kokain. Ty musis byt velmi nenarocna, kedze davno nema zbalene kufre.

iwesska
18. sep 2023

Neexistuje,ze si da pervitin 3x do roka. To je verzia pre teba. Je to tvrda a navykova droga, na ktorej urcite fici pravidelne,len ty to vidiet nechces.

maranco
18. sep 2023

S tým ti neporadím, nemám skúsenosti. Ešte ako tínedžer som sa stretol s dvomi bývalými mladými narkomanmi a na ich správaní bolo vidieť, že nie sú v poriadku. Zanechalo to na nich trvalé následky.
Ak viac miluje drogu ako teba, že sa jej nechce vzdať ani starej partie to nemá budúcnosť. Postupne ho budú ťahať dole.

podmostom
18. sep 2023

Wow a to ti takto vymenuje, čo všetko si dá na stretnutí s kamošmi? Pervitín je teda už iná liga. To už fakt šibe tým starým chlapom. No rizikové to je. Hlavne to riziko závislosti. Si si istá že mimo toho si nikdy nič nedá?

bluka2
18. sep 2023

To lsd, tráva znie ešte ako párty, ale pervitín? To znie ako fetaci nízkej triedy

akiana
18. sep 2023

@bluka2 Hlavne piko nie je ziadna rekreacna srandicka na odreagovanie, to je droga, ktora u vela ludi vytvara zavislost uz po prvom uziti. Autorka si je ale maximalne ista, ze ten jej si len prilezitostne slahne na sviatok. To ako tie, ktore su si maximalne iste, ze ten ich inu nema, aj ked maju vsetky dokazy pod nosom. Toto je jeden z tych prispevkov, kde autorka chce potvrdenie, viac nez cokolvek ine.

autor
18. sep 2023

Našla som mu v telefóne chat s kamarátom, kde to dohadovali dopredu mesiac, kým sa stretnú. Tento môj mu na ten pervitín napísal, že to nechce (aj keď viem, že minule to skúšal), takže sa dohodli na lsd.

autor
18. sep 2023

Hmmm, teraz sa cítim ako úplný idiot. 😔

buberova
18. sep 2023

Jasné že netolerovala

taminka1986
18. sep 2023

Ani nahodou. Takeho chlapa by som nechcela ani keby bol posledny na svete. Naco mat fetaka na krku,aj ked len prilezitostneho?

magimary
18. sep 2023

Uf! tak toto je silná káva...
a tento tvoj partner musel mať "búrlivú" minulosť...
žiaľ, asi nie len minulosť...
toto nie sú víkendové alkoholové opiáše, z ktorých sa po opici vyspí a funguje normálne ďalej...
toto sú drogy s potenciálne riadnou závislosťou...
(to, že teraz nie je závislý /?/ neznamená, že nebude v budúcnosti... stačí nejaká kríza a už bude mať naporúdzi "ľahké" riešenie ako si "uľaviť")
tu by mala byť NULOVÁ tolerancia...
najmä, ak má pán "manžel" deti, ženu a rodinu...

januska12323
18. sep 2023

Zakyvaj mu na rozlúčku. Ešte ako tak by sa dalo rozmýšľať nad ľahšími drogami typu marihuana ale pervitín je silná káva.

luccija
18. sep 2023

Určite by som to netolerovala

alickapusinka
18. sep 2023

Drogy tolerovať 3 krát do roka len aby to bolo len to 3 krát .V organizme sa to drží dlho. Môže to mať za následok aj dieťa ktoré sa môže narodiť môže mať drogový syndrom narodiť sa choré dieťa alebo postuhnute.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
2006_1211
18. sep 2023

Aká droga?