Prosím vás neviete náhodou, ako sa volá toto ? Vonia to ako cesnak, aj chuť to má cesnakovú, ale že vraj to medvedí cesnak nieje. Čo to teda môže byť ,
A to máš v záhrade? Mne to príde ako mladý pór.
Ja by som povedala, ze je to klasicky cesnak.Presne tak vyzera, ked niekedy zabudnem vybrat hlavku zo zeme a potom na jar takto vyrastie. Bol na tom mieste niekedy zasadeny v hriadke?
Vyzerá to ako normálny cesnak, od medvedieho to má ďaleko 🙂
No toto môže byť to druhé, čo je jedovaté nie? Nespomenie si teraz ako sa to volá ☹ ☹
@1bambinko1 myslíš asi konvalinku, ale na ňu sa to nepodobá...
@alias313 áno, presne to som mala na mysli. Ďakujem ti za pomoc 😉 🙂
Nerastie to v záhrade, ale vo volnej prírode. A určite to konvalinka nie je. Len netuším teda čo to je..
pravdu povediac sa mi to tiež podobalo na konvalinku ale keď tvrdíš, že to nie je tak potom vôbec netuším, čo to iné môže byť.
Tak žienky, už som prišla na to,čo to je.. že cesnak zvláštny
http://www.cestouprirody.sk/2014/03/cesnak-zvla...
Hmmm o takom som veru ešte ani nepočula 🙂
medvedí cesnak to nie je, ten má trošku iné listy a neviem ja by som to teda neochutnávala bez toho aby som vedela čo to je :/
Konvalinka má podobné listy ako medvedí cesnak, hento hore nie je konvalinka, to bude podľa mňa úplne niečo iné 😉
@aktiz tiež máme také na záhrade, odtrhla som to a smrdelo to ako cesnak. tiež neviem čo to je
😁
Je to obyčajný cesnak. Ak vytiahneš cibulku, vyzerá ako jarná cibulka, nie? Časom by však z toho boli normálne strúčiky cesnaku 🙂
@aktiz medvedí to nie je 🙂 konvalinka milion % tiež nie 🙂 ....tak ako si našla - vyzerá to byť ,,divý censank,, akýsi predchodca nášho záhradného vyšlachteného.
No toto medvedí cesnak urcite nie je, ten ma široké listy, nie taketo úzke