Prosím vás máte aj vy také, že otvoríte si napríklad Rajec pitie, a máte v hlave to, že ak to otvorím, že to musíme vypiť do dvoch dni, že potom to už neni dobre pit? 😂😂😂😂 strašne stavy mám z toho. Keď nejaké pitie dlhšie otvorene.. po koľko dňoch sa to už pit nedá ?
Nie
Nie
A to máš problém vypiť fľašu minerálky za 2 dni?
Mala by si otvorenu mineralku a akúkoľvek inu vodu vypit do 24 hodin a drzat v chladnicke.
Toto si ozaj zaslúžilo mať svoju diskusiu..
@betulinka1 blbost. Na takej vincentke je napisane ze 3 dni. Urcite voda z kohutika s bublinkami vydrzi bez problemu dlhsie aj keby do toho rovno naplula.
@hipuska nie nemám problém s tým, len niekedy sa stane, že napríklad mám v aute fľašku Rajec vody a prinesiem si ju domov. A dnes sa mi stalo také, že mi došlo pitie a zbadala som na stole tu fľašku s pitim z auta. 😅 ktorá je asi 3-4 dní “stara”
Ja týmto trpím tiež, dokonca ohŕňam nosom aj nad vodou z flašky keď vidím že už je tam len 1/3 tej vody a to viem, že bola otvorená v ten deň ale príde mi odstáta keď je tam už len tá posledná tretina. Príde mi už akási vypoužívaná či čo. Preto to nekupujem.
navštív psychiatra,lebo toto nie je normálne
@laurita285 aj ja ohrnam nosom, a priateľ sa ma pýta, či mi nešibe 😂 on by vypil hocičo.
???
mozno v lete
Ja mám toto s hocijakými otvorenými potravinami alebo navareným jedlom, ale s pitím fakt nie. Možno smoothie strážim, ale minerálku fakt nie. Tomu sa nemá čo stat 🙂
@really8 Vincentka ma v sebe vela soli.Uviedla si trosku nie bežný typ mineralky. Bavíme sa o bežných minerálkach. Treba si uvedomit, ze akonahle sa k vode dostane vzduch, nastanú urcite procesy a tvorba aj baktérií. A voda z kohútika, tu by som nepila ak by stala len tak v kuchyni viac ako 24 hodin. Ale je to v poriadku ak ju ty pijes, lebo je to tvoj nazor, ja som pisala svoj. Moj nazor je iny a mozno do toho vidim viac ako bezny spotrebiteľ. Ale hned tu zase pisat, ze co je blbost, ak sa nezhoduje z tvojim nazorom, je dost primitívne. Staci reagovat slusne, ja nesuhlasim, ja mam iny nazor. Lebo presne kvoli takym reakciám ako bola tvoja, clovek ani nema chut kolkokrat napisat. Vyjadri nazor ale slusne.
@betulinka1 ďakujem pekne !!!! 🫶🏽
Niektoré si tu len zbierajú palce (like) a len chcú, aby boli zaujimave. Ku psychiatrovi by som posielala iných ludi. Ale aj tak, by som si to nikdy nedovolila napísať niekomu. Aj keď tu sú témy fakt o dosť horšie než toto. Tato téma je úplne normálna, pretože baktérie sa tvoria rýchlo.
@betulinka1 slusne? Daju sa primitivne nazory vyjadrit slusne? Si v tomto nejaka odbornicka?
http://www.pijtezdravouvodu.cz/kategorie/o-vode...
https://bezpecnostpotravin.cz/termin/balena-voda/
Btw, aj kojenecka ma trvanlivost 3 dni.
Ake zdroje mas ty?
@really8 moje zdroje? Tie na googli nenájdeš ani nemozes, take sa nezverejňujú. Btw… nikdy som mojim detom nedavala vodu z plastu a vodu bez bubliniek ani zo sklenenej flase, ktora v tej flasi stala, aj keby bola zatvorena. Ale este raz… je to v poriadku, ze ty mas iny nazor. Ja ti nemusim nic dokazovať. Iba pisem ten moj nazor.
@betulinka1 rozdiel je ten, ze ja som sem nenapisala svoj nazor. Ale udaj uvadzany napr priamo vyrobcami. Akonahle ste sa naucili vypnut capslock je vas tazsie odhalit.
myslela som, že ten hambáč na raňajky bol top, ale mením názor, pokazená minerálka je ešte lepšia
Mne jedine bublinkova voda nechuti vtedy ak je moc odstáta a nemá v sebe už bublinky.Že je to taka žbrnda neperliva po par dnoch😃 inak nemám problem
Čo sa tej vode má stať? Maximálne príde o bublinky. Inak je pitná kým ju nevypiješ.
Nechcem ani pisat kolko po otvoreni nemam problem vypit uplne normalnu dobru mineralku z flase, ked to tu citam. 😃
A este "strasne stavy mat z toho".
Mat tieto problemy a prezidentov plat. Alebo premierov, po novom 😃
Nieje to nejaká porucha? Moja sestra má asi nieco podobne. Ale pripisujem to aj tomu že je ešte slobodná a bezdetná a teda si nevie vyriešiť čas a priority. Napr ona by možno takú vodu nepila a šla by si kúpiť. Ja pri troch deťoch kašlem na obchod pre jednu vodu.
Dobrovoľne sa priznávam že ja som domáci dojedac. Môj muž má v hlave problém zjesť niečo deň po dátume a pritom je jedlo dobre, nesmrdi. Ja zjem všetko aj týždeň dva po a v pohode. Ešte som sa neotravila, nevracala a nehnackovala. Žijem a som zdravá....
Moja sestra by toto asi nedala...
@elisebah91 môže byt, že je to nejaká porucha. Ja fakt neviem vypiť niečo čo stojí 4-5 dni, aj keď je to zavreté… nejde ani o to, či by som bola slobodna a bezdetna. Možno som videla nejaké starsie malinovky, čo stali fakt dlho, a potom sa tam vytvorili tie viditeľne baktérie, už plesne. Odvtedy nepijem nič čo dlhšie stojí. A už vôbec nejem niečo po štyroch ani len troch dňoch . Ale to je v poriadku ak ty áno. Ja som proste fajnotka asi. 😂🤷♀️
Bože však ty si ta co sa tu včera pýtala, či je zle si dat na raňajky Burger 🤣
@nelka93 nie som 😃 bože, milujem takých stalkerov. Nevydarených. 🤣
Nie