Kupila som si obtiahnuté topy v pepcu skoro 100%polyesteru, vobec ma nenapadlo pozrieť zlozenie vláken. Je to škodlivé nosiť? Dakujem. Neviem co s tym teraz.
akurat sa v tom mozno budes potit a/alebo sa vyhodis, ak mas citlivu pokozku. vyskusaj a uvidis 🙂
@viestta nosím jasné, teraz som sa nad tym zamyslela, takze si myslis, ze to neni skodlivé na zdravie nosit to?
Nenosím takéto oblečenie ... nie preto, že by to bolo škodlivé, no potím sa v tom neskutočne.
Neumries z toho, budeš sa len potit
Prosím ťa 🙄 veď milióny ľudí nosí také oblečenie, vrátane mňa, a nič im nie je.
Myslim, ze 90% sportoveho oblecenia je z polyesteru.... Ci uz softshell, funkcne uplety a pod... Keby to skodilo, tak sportovci asi chodia nahi... Zalezi ako sa v tom citis, na ake prilezitosti to chces nosit, ako sa to bude na tebe spravat...
V saune je.
Hlavne to neprať v aviváži, pretože potom je to úplne ako igelit a ešte viacej to smrdí. Takéto nepriedušné materiály môžu spôsobovať plesňové ochorenia na koži. Ale to by si musela asi non-stop nosiť a možno aj neprať.
Takyto material neznesiem ako vrchny odev (tricka, mikiny), velmi sa v tom potim. Tam uprednostnujem bavlnu.
Dakujem vam, aj za radu neprat v avivazi.
Nosíš silonky? Nosíš plavky?