Ahojte žienky prosím vás je niečo čo vzduchu 3 týždeň ma drží dráždivý kašel je to už lepšie ako to bolo na začiatku ale hlavne v noci má ešte občas chytí taký dusivy dráždivý kašeľ cez deň ho mám skôr vlhký a vykasliavam hlieny vybrala som už aj antibiotiká rôzne sirupy vystriedala babské recepty ale tým že som tehotná tie možnosti sú obmedzené a posledny deň sledujem na synovi že začína kašľať aj on...tak či je niečo vo vzduchu alebo celkovo tehotenstvo oslabená imunita má dotiahlo do takého štádia ...ďakujem
momentalne dost zuri covid, zo vsetkych stran to pocujem
@lenkahvh testy som už skúšala a robila ale neukázal žeby som bola pozitívna..tak jedine žeby tie klasické už nefungovali a ten nový druh
My sme mali nedávno čierny kašel. Máš odbery aj na to?
@nikiska_13 ešte nie budúci týždeň idem na odber ..Aké Ten mali príznaky ? LEvo začal už aj syn ale začína to Kto umna len suchým kaslom uvidíme čo bude ďalej...ja cez deň mám.vlhky kašeľ a vykalsiavam hlieny a v noci párkrát najmä ak vstávam ku synovi alebo zA zadycham.tka vtedy taký suchy dusivy ale snažím sa to predýchat a prejde
Áno, niečo je vo vzduchu, my sme neboli doma chorí strašne dlho, až teraz - ale iba také 1dňové horúčky, bolesti hlavy, kašeľ, nádcha...ale rýchlo to prešlo
Staršia dcéra kašlala 3 týždne a nič jej nepomáhalo, potom sa začala dusiť kašlom v noci a na dalši deň sme išli k lekárke, ta ppvedala, že je teraz toho veľa. Zobrala odbery a na druhý deň boli pozitívne výsledky. Potom aj druha dcera začala kašlať a tiež jej dala ATB na preliečenie. Deti mi kašlu už 6 tyždnov a vraj môžu ešte veľmi dlho. Na tlmenie kašla sme dostali pneumolysin, len ho treba hľadať v lekárňach (sietzdravia.sk).
Ano,aktuálne je "nieco vo vzduchu" určite by som išla k dr či nemáš nejske baktérie (mykoplazy atd....)