Je podľa vás normálne že 4,5rocne dieťa vypije denne 1,5 až 2l kravského mlieka a z iného normálneho(raňajky,obed,večera) jedla zje 2-3 sústa alebo vôbec nič???
Normálne to nie je.
Nie, nie je, dieta ma mat pestru stravu
Nie.
Mňa priam vytáča, keď niekto považuje mlieko za stravu.
Ako to dotyčnej matke naznačiť? Viete-ona chce mať pokoj s nukanim jedla tak dieťaťu dá fľašu zakaždým ako si popýta a hotovo
Proste len to čo má rád😊, pokiaľ nieje chudokrvny si myslím že v pohode, len treba zistiť čo má rád, čo.asi zje a hoci aj denné mu to variť
Mám dcéru, vyberá pár jedál dookola, krvný obraz dokonalý, ja zjem všetko a furt chudokrvna
@galioska tak akoze ja som zažila...moja odmietala jest lebo sme varili stále nové a nové jedlá(ako pre dospelých)...som za ňou po dome chodila s lyžičkou aby papala,nevzdávala som sa a teraz mi i surové cesto z misky kysky vyjeda lebo sa nemôže dočkať😀 podľa mňa to chce meeegq veľkú trpezlivosť
@marion09 no podľa mňa to rozhodne dobre nie je a už vôbec nie prospešné. Kravske mlieko ma zloženie také,aby z neho za pár mesiacov vyrástla z malého teliatka niekoľko sto kilova krava..nehovoriac o tom,ak je to mlieko kupovane v supermarkete,čiže od kraviciek z nejakej obrovskej "farmy",ktoré v živote nevideli lúku,žijú vo vlastnom bordeli a pravidelne sú krmene antibiotikami,ktoré sa cez ich mlieko dostávajú aj do tela tohto dieťatka.. čiže nie len že to nie je prospešné, je to škodlivé.
Moja bola zavislacka na kravskom mlieku az do 3,5 roka,kedy som jej ho zacala na podnet pediatricky vedome obmedzovat az na 1 flasu rano,ktoru vypije dodnes.Vysvetlila mi ze na tak velke dieta je liter mlieka denne prilis.Kebyze to neurobiim dodnes je to tak a ma 5 a pol.Keby nie bola by schopna vydundat ho vyse litra z vecera do rana a strasne slabo jedla.nakoniec sa zistilo ze ma laktozovu intoleranciu,takze uz sme iba na bezlaktozovom a problemy ustupil,ale to je samostatna tema.Proste to mlieko musi zredukovat matka.2 litre si 4 rocne dieta samo z chladnicky nevezme a neprihreje.je to len a len v jej rukach co dieta je a neje.A zdravy rozum nepusti ze to nie je normalne,jedine ze to nechce ona sama vidiet.
@marion09 a co chces pocut tu v diskusii? Ze ju mas dat kvoli tomu na socialku? Aleobo jej ukazes 99% komentarov inych matiek, ze len pit mlieko nestači? Ja som to myslela važne. ..že keby to bola napr.moja sestra tak tomu dietatu nukam uvarene jedlo kedykolvek je to mozne ked som s nim v kontakte. Inak fakt mas len tuto temu aby si si potvrdila ze mas pravdu (to myslim v dobrom) a riesenie aj tak nenajdes a ju nezmenis.
@romiada ja sa tej malej pýtam či si dá spolu s mojou keď sa spolu hrávajú ale ona s plačom utečie že ona nechce lebo ona také nepapa....nepapa lebo to nepozná lebo jej nik nikdy nevysvetlil čo to je atď.,nik sa s ňou nenatohival že "veď len ochutnaj" a to ma o 2r viac než moja.
Dotycna matka je leniva matka. Napcha do decka teple mlieko a ma svaty pokoj. Najlepsie ak este kakao 🤔
Poznam taku mamu. Dieta bolo na kakau hadam do piatej triedy. Fuj. Ze aby malo nieco teple do brucha ked uz tak nechce nic jest. Este sa tvarila, ze ma zaujem. Doma nenavarene. Chladna domacnost.
@marion09 moj maly tiež toho vela nepoje...ale tak u nas sa mu stale núka jedlo. Ked nie ja, tak babky...lebo vedia ze jeho nakrmit je "maly sviatok". No a tá mama toho dieťatka tiež tak chabo jedava? Že či sa ona stravuje normalne a aspon to dieta vidi že sa jedava aj ine? Lebo naš maly aspon dojde omrknuť čo mame my, a ak prejavi zaujem tak sa snažim doňho "naštopať" čo to dá.
Mlieko je supka. Obsahuje 1,5g tuku, 3g bielkovin a paru cukrov. Slabota.
@marion09 nie.