Pracovala som v 1 obchodnom retazci,kde bol krajac zvlast na syr. Tu u nas na dedine, ale maju 2 krajace a aj tak to nakrajaju kde chcu teda na 1. Nie raz som mala syr kde z krajov bol cerveny-oranzovy z paprikovej salamy alebo zvyšky šunky a dnes ? Prichuť slaniny ci coho, kupoval to manžel,ktory si to nevsimne a hlavne este to,, kto si pred tebou čo kupuje". Nie raz som stala v rade a chcela si nieco kupit kedze bola aj zľava a potom som musela radsej ist balene si kupit,ktore su viackrat drahsie a este aj v plaste zabalene. POSLAT alebo NEposlat inspekciu? urcite keby o tom vedeli tak by to tak nerobili a vsetko by bolo ciste a cerstve. A NAVYSE neviem ako to vnimaju vegetariani.. salamy,tlacenky nejem, Sunku ano aj to kvalitnu.ALE ked su na syru zvysky sunky hned mi je zle a prejde ma chut .Alebo kupit detom cerstvu sunku a syr, ale ? zvysky po salame a slanine ?
Buď sa musí používať ine zariadenie na krajanie alebo sa medzi krajaniami vyčistiť. Ale vzhľadom na alergény sa odporúča použiť iné strojné zariadenie.
@modrykonik55 mne to pride nechutne, ja by som sa ozvala. Ktovie este ako casto to cistia
@modrykonik55 ma sa krajat na 2 strojoch .treba sa ozvat
Musí byť krajané na inom stroji, v prípade malých potravín musí byť zakaždým umytí.
@modrykonik55 dievcata dakujem vam za podporu
Ved si napr. uvedom, ze niekto je napr. vegetarian a ako k tomu pride, ze kupi syr so zvyskami tlacenky alebo slaniny😒
@modrykonik55 akože toto je nechutné...ani sa ti nečudujem že sa na to pýtaš...ja by som na to určite upozornila
@modrykonik55 ozvala by som sa. Že si prosím syr s príchuťou syra, nie po slanine, ani saláme.