Poradte mi prosim, co robit, 2 tyzden som v novej práci, nastupila som po RD. Robim asistentku v kancelarii, nic namahave, ale vsetko sa ucim v podstate sama. V noci moja hlava pracuje, namiesto toho aby oddychovala. Spanok mam lahky, moje podvedomie stale nieco spracuva. Rano sa budim vypluta. Nie je nejaky pripravok co by mi pomohol sa trochu skludnit, ale zas nie aby ma vyplo tak, ze nebudem pocut 3 rocneho syna v noci plakat 😀
Uprimne? Toto som mala v starej robote v zime, za tie 2 mesiace, co som tam robila, sa mi dosralo spanie a doteraz neviem poriadne spat. V lete horuce noci, skoro vstavam, ked prespim celu noc, tak to je zazrak🙈
@vierka0508 možno nejaké voľnopredajné lieky na prírodnej báze.
Pred odchodom z práce si napríklad urob zoznam úloh na druhý deň a symbolicky ten zoznam zatvor v zošite alebo v šuflíku. Sama pred sebou musíš tie úlohy nechať v práci.
@madeincssr hej no a akurát si tak nahnať nábeh na alkoholizmus..
skôr sú lepšie relaxačné cvičenia, šport, meditácia, autogénny tréning..
po prípade výživové doplnky, ale to je pre mňa skôr také placebo.. no na každého môže pôsobiť inak
@vierka0508 musis si zvyknut. ja mam spanok LAHKY odkedy mam dieta. 🙂 uz 7 rokov ;)
@vierka0508 moja rada bude velmi divna, ale nezatinas nahodou v spanku zuby? Pytam sa preto, lebo ja som zacala mat problem s celustnym klbom, kvoli zatinaniu zubov v noci a dostala som na to dlahu. Vies, co som zistila? Ze mi o.i. pomohla aj s tymi myslienkami nocnymi. Normalne som sa nedokazala asi uvolnit dost a hlava mi tiez srotovala a uplne vybluta som sa hocikedy budila. A ako som zacala mat tu dlahu, tak okrem toho, ze sa mi napravil aj klb, tak mi to velmi pomohlo aj v spanku. Ja ked mam tazky den, tak vecer nasadim dlahu preventivne, aby som dobre spala 😅
Je to pre teba všetko nové, si tam len d a týždne, pravdepodobne veľmi často prebiehaš v mysli pred spaním veci, ktoré si v práci robila...ked sa to v práci ukludni, nastane zmena.
A skúsiť môžeš napísať všetky svoje myšlienky na papier a položiť na nočný stolík.
skus persen fotre je to prirodne
@vierka0508 ak to vidis len ako docasne, tak niekomu urobi dobre pohar piva ci vinka. Uvolnenie sa a ospalost.