Ahojte, máte niektorá doma germicídny žiarič? Momentálne sa rozhodujem medzi unizdrav a proluxom. Unizdrav má lepšiu cenu aj je tichší, doba žiarenia je takmer rovnaká ako pri proluxe, ale neviem nakoľko je to spolahlivá značka. Všade kam idem po zdravotníckych zariadeniach vidím prolux. ale je tam aj vyššia cena. Len či to nie je len kvôli značke. Ďakujem vopred za Vaše recenzie a skúsenosti.
Kvôli čomu chceš používať? Hlavne pozeraj,či môže byť zapnutý za prítomnosti človeka alebo nie.
Pri zapnutom germicíde nemôže byť ani človek ani zviera a žiadne potraviny,jedlá.Takže hlučnosť nie je dôležitá.
@babababka su uz take germicidky, pri ktorych moze byt človek pritomny, aj vsetko .. ak si chces znicit imunitu, germicidak je ako stvoreny
@thirstymonk prečo by sa pri tom ničila imunita? Ja ju mám veľmi slabú. Som nonstop chorá. Od detí chytím všetko. Liečim sa aj na imunológii. Ale už nevládzem. Teraz sme mali 5 týždňov čo sme boli len my doma. A hneď ako sme išli na dovolenku už som chorá.
@aniko_h tak germicidnym si ju urcite nezlepsis. Nemozes zit cely zivot v sterilnej bubline. Dobry imunolog by ti mal vediet pomoct. Zdoraznujem slovo "dobry"
@thirstymonk nemyslim si, ze budeme v sterilnej bubline. Ved v praci ziaric nemame, ani inde na navstevach. Ale aspon zabranim sireniu choroby medzi nami navzajom. Ja to aspon vidim tak. Nech si doma nepodavame nonstop tie choroby.
ja mám úplne neznačkovú lampu, využívala som celý covid a funguje, plus do auta malú prenosnú a syn využíva doteraz…