Aký máte názor na fajčenie Iqosu vnútri v byte pri dieťati?ja osobne mám na to nervy, som nefajciar a muž není ochotný vyjsst na balkón aby fajčil tam, fajčí rovno pri dcére a tvrdí mi že to neškodí.Tak ako to prosím Vás je?máte aj vy takto doma?
A pred dieťaťom nefajčili vo vnútri? Fajčil. Nerozumiem tomu, prečo sa teda čuduješ. Veď vieš, s kým si si urobila dieťa (v byte či dome vo vnútri z môjho pohľadu fajčia len obmedzení sedláci). Ak je presvedčený, že to neškodí a fajčenie je pre neho viac ako ty a dieťa, tak moc na výber nemáš. Buď akceptovať výber debilného partnera (a nie, nepíš že inak je to skvelý partner a otec) alebo...
Mne Iqos vždy smrdel ako fekalie 🙈 ale je to tiež tabak, aj keď "len" zohrievaný, takže určite by som to pri dieťati nedovolila. Môj muž fajčí vaponizer a nedovolím mu fajčiť vnútri, aj keď ten naozaj nijako nesmrdí, ale tiež predsa obsahuje nikotín.
@budemmamca samozrejme, že to škodí. Chráň si svoje dieťa, nikto iný to nespraví
@budemmamca Ja mam nervy na vsetkych fajciarov. Vadi mi aj fajcenie vonku, ten smrad ide vsade
@melanta nefajčíl vtedy vôbec.
@melanta bohužiaľ nie je
U nás fajčenie vnútri v žiadnom prípade a to som nedovolila ani pred dieťaťom. Aj vonku na prechádzke s tým ide partner trochu vedľa…
Zbiera tie “špaky” do toho ich sáčka? Nech si k tomu čuchne, ako to nesmrdí…fuj 🤢. U rodičov teta na návšteve mávala výnimku a fajčila to vnútri (je pravda že fakt veľa) a to sa vetralo dlho, ten puch.
@budemmamca tak si dieťa chráň. Ak to dovolíš, tak nebudeš o nič lepšia ako on. Ak to nejde rozhovorom a vysvetľovaním, tak by to u mňa išlo po zlom. Buď prestane, okamžite, alebo si zbalí veci. Neexistuje, aby jedna matka dovolila fajčiť v byte pri dieťati.
No či to škodí alebo nie, už len to, aký návyk ukazuje dieťaťu je nevhodné. Škodí to jeho zdraviu, pozná riziká fajčenia a v pohode fajčí pred dieťaťom. Potom ten istý rodič bude o 10-15r "fackať" dieťa, že skúsilo cigaretu? Hygienické to tiež nie je.
Povedzme, že to je lepšie ako cigarety ale smrad to má stále.
Absolútne nechápem fajčenie vo vnútri 🙈 a je jedno či je to elektronická, normálna, iqos alebo čokoľvek iné, nevyznám sa v tom. V rodine máme nejedného fajčiara (aj ja som kedysi bola fajčiar) a všetci fajčia vonku a tak aby ich deti nevideli, niekde za rohom domu alebo na balkóne. Toto by som netolerovala ani keby fajčil vanilkové lusky, nieto ten humus.
@budemmamca škodí, všetko škodi a ešte to aj smrdí
no a tie kolapsy v USA..; to asi tiez bude len vymyslene.... fajciarov nemusim, vacsina z nich nerespektuje nefajciarov :( ale teda takto ublizovat vlastnemu dietatu :( nerozumiem. Poznam v okoli par ludi co fajcia, ale vzdy idu von... umyju si ruky po fajceni atd
@budemmamca nie nefajcit pri dietati, ideme detom prikladom, dieta to zacne velmi skoro zaujimat a bude to napodobnovat. Tiez nesnupeme, nepichame drogy pred detmi, tak preco vypalovat zobak
Určite nefajčiť pri dieťatku ☺️ tiež s mužom fajčíme iqos ale výhradne na balkóne, pri dcére nie. Tiež to smrdí a žeby to neškodilo tomu veľmi neverím 😃