Fajčenie elektronickej cigarety a bábätko

24. júl 2024

Ahojte,

dcérka bude mať pol roka a mne asi po pôrode preplo, a začala som po 10 rokoch znovu fajčiť :(. Fajčím elektronické cigarety-tie s ovocnou príchuťou. Samozrejme nekojím. Nie som na to vôbec hrdá, ale pripadá mi to ako “odmena” za ťažké dni 😂 Nefajčím pri nej a oblečenie ani ruky mi z toho nesmrdia. Je ale aj fajčenie elektronických cigariet riziko z hľadiska SIDS? Myslím, keď v noci spíme v spoločnej izbe. Manžel fajčí IQOS. Fajčíme na terase, nie dnu v byte.
Ďakujem za normálne komentáre.

sara07
24. júl 2024

vydychuješ ešte dve hodiny po dofajčení, takže ano je tam nejaké riziko , tzv pasivne fajčenie - neviem či som použila uplne presny nazov
mne napr elek cigarety vonaju ale ma začne dusit, kašlat a to fajčí baba o dva poschodia nižšie na balkone, je to lepšie ako ten smrad z normálnych ano ale aj tak musim zavrieť okno
takže za mna by som si to odpustila, to že ty sebe nesmrdiš po cigaretach neznamená že inym čo nefajčia nie

natalia2007
24. aug 2024

@sara07 vydychujes este 2 hodiny po dofajceni? To ako vazne?

sara07
25. aug 2024

@natalia2007 však si pozri študie o pasivnom fajčení
ja viem že vy sa necitite , niekto vá citi viac niekto menej
ale ja napr vo vytahu aj ked na chodbách nemáme nikdy nafajčené , presne viem ktorý fajčiar išiel predo mnou alebo ja to z neho citim ked sme spolu
tiež napr ako sa to uklada do textilii