Ahojte,
dcérka bude mať pol roka a mne asi po pôrode preplo, a začala som po 10 rokoch znovu fajčiť :(. Fajčím elektronické cigarety-tie s ovocnou príchuťou. Samozrejme nekojím. Nie som na to vôbec hrdá, ale pripadá mi to ako “odmena” za ťažké dni 😂 Nefajčím pri nej a oblečenie ani ruky mi z toho nesmrdia. Je ale aj fajčenie elektronických cigariet riziko z hľadiska SIDS? Myslím, keď v noci spíme v spoločnej izbe. Manžel fajčí IQOS. Fajčíme na terase, nie dnu v byte.
Ďakujem za normálne komentáre.
@sara07 vydychujes este 2 hodiny po dofajceni? To ako vazne?
@natalia2007 však si pozri študie o pasivnom fajčení
ja viem že vy sa necitite , niekto vá citi viac niekto menej
ale ja napr vo vytahu aj ked na chodbách nemáme nikdy nafajčené , presne viem ktorý fajčiar išiel predo mnou alebo ja to z neho citim ked sme spolu
tiež napr ako sa to uklada do textilii
vydychuješ ešte dve hodiny po dofajčení, takže ano je tam nejaké riziko , tzv pasivne fajčenie - neviem či som použila uplne presny nazov
mne napr elek cigarety vonaju ale ma začne dusit, kašlat a to fajčí baba o dva poschodia nižšie na balkone, je to lepšie ako ten smrad z normálnych ano ale aj tak musim zavrieť okno
takže za mna by som si to odpustila, to že ty sebe nesmrdiš po cigaretach neznamená že inym čo nefajčia nie