Tato tema sa tyka fajčiarok/fajciarov E-cigariet.
Múdre reči si prosim odpustite , som dost stara na to aby som vedela ze fajčenie škodí zdraviu .Dakujem.
Kombinujem normalne s e-ckovymi.Fungujem takto asi 3mesiace.Plan je prejsť uplne na E-cigy.
Ale : posledný mesiac mam aj 3x do tyzdna bolesti žalúdka.Mam vybratý žlčník ale to uz 25rokov,viem co smiem co nesmiem, a ked dam ľahkú diétu aj tak mam rovnake potiaze.
Preto by som chcela vediet od fajčiarov e cigariet ci ste si všimli podobne potiaze? 🧐
Nemam ine zažívacie problemy .
@majkabambulik 😳😳😳😳no pekne …
Ja fakcim elektronicku doplnam liquid a nie nemam ziadne potiaze. Fajcim ich uz 2,5oky hned som presla na e cigy. Minule mi sesterka dala klasicku som myslela ze odpadnem. Uz aj neznasam ked dakto ide oproti mne a fajci normalnu.
Skrz zloženie e-cigariet je to možné, že z toho bolí žalúdok, predsa len nejde všetko len do pľúc ale aj do žalúdka. Ja som ich fajčila tiež a musela som prestať, lebo ma taktiež bolel žalúdok. Ale popravde z e-cigariet som dokázala prestať fajčiť úplne, bez sebemenšieho problému
u nás manžel zacal mat skôr dýchacie problémy a brutálne začal chrapat od doby kedy začal fajčiť (aj keď on si to neprizná)
Dakujem za vaše skusenosti😊 tak je to predsa možné🤔🤔🤔
No ja som chora 4 tyzden len kasel kasel a kasel ….v zivote som takto nebola nejak to začínam pripisovať tym E- cigaretám. Vysadím ich na tyzden a uvidim co sa stane…..
@denkabemommy super ze si vedela aj prestať☺️☺️
Ja mam elfbar a zvykne ma z toho hlava bolieť. Pre mňa aj výhoda, postupne ťahám menej a menej a možno sa úplne odnaucim
Ak sa necítiš na to, aby si prestala, skús inú značku - iné zloženie. Látky, ktoré môžu spôsobiť ťažkosti sú väčšinou prídavné, ako napr. rôzne príchute
Veľa záleží aj na tom, koľko fajčíš, či to kombinuješ s klasickými cigaretami alebo nahrievaným tabakom, či máš nejaké intolerancie, prípadne akú máš životosprávu, stres ... každý to má inak, ak sa stretne viacero pre teba negatívnych faktorov, môže to mať vplyv na tvoj tráviaci system 🙂
Mne sa takto asi pred rokom ukázal histamin, keď dodržiavam stravu nerobí mi zle ani Liquid ani nahrievaný tabak (ani v kombinácii), ak neposlúcham a papam na čo mám náladu ale menej fajčím, je to tiež v poriadku
@tyrkysova_lentilka ahojky 😊no fajčím dost ,ale to uz skoro 30r . Asi pol na pol s elektrickou teraz.Ta kombinácia mi asi nerobi dobre , lebo inak sa umna nic nezmenilo . ☹️☹️ elektrické mam light mentol aj to moze byt veru nedobre . Jedine ich vysadiť a uvidim no.lebo som si vsimla…ako dnes napr ,pozerám film a vela x 3-4 za sebou vyfajčim🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@marhulka13 drzim silno palce🤗🤗
3-4 je teda dosť veľa, ale stým som zo začiatku mala problém aj ja. Večer pri filme, alebo cestou v aute som mala tú e-cigaretu v ruke vkuse a bolo jedno či pol hodinku alebo kľudne dve. A následne bol samozrejme najlepší nápad zapáliť si... Ale, naučila som sa zobrať si ju len keď mám potrebu fajčiť a nechce sa mi alebo nemôžem ísť von.
Mentol ma zo začiatku bavil, ale ja som nenašla taký, z ktorého by mi nebolo po chvíľke ťažko
Ak vieš od tohto upustiť, asi by to bolo najlepšie riešenie a hlavne dúfam že ti to pomôže 🙂
Ja som s tým úplne nechcela prestať, hľadala som pre mňa jednoduchšiu cestu
@tyrkysova_lentilka dakujem☺️…chapem ta☺️☺️
ano clovek tak film pozerá a fajčí a fajčí a fajčí oh joj…. Ja mam slabší mentol velmi mi chuti😅😅 ale bude pausa lebo ten žalúdok je velmi nepríjemný.🙄
A nepreteka.ti.ten liquid ze ho vlastne prehltas?on je riadne toxicky...ja som presla po.porode na elektronicke jednohubky a teda neboli.ma.zaludok nechrchlem nesmrdim.pri.filme tiez taham donevidim ale 3 som za vecer nikdy nesprasila..to je strasne vela.skus si pocitat potiahnutia max do 20 a odlozit.
@saxana000 nie nepreteka , vsetko je ok.☺️ musim sa zaťať jednu vyfajcit a hotovo a minim hodinu nic .🫣
Ano, rovnako a zhorsuje sa to!