Diamond Yacca a ekzém

21
24. sep 2024

Ahoj, práve som objavila kapsule Golden Yacca a majú dobré recenzie. Mám silný ekzém (brala som aj JAK inhibítory, no kvôli nežiadúcim účinkom boli vysadené), mám celiakiu, zvýšený cholesterol, rôzne nálezy v hlave. Brali ste niekto? Pomohlo na niečo? Mne pri konzultácii Dr. Sova povedal, že mám brať pol roka. Nie je to len produkt na žmýkanie peňazí? Ďakujem

katik22
26. sep 2024

@21 ahoj, pripnem sa, ak by niekto zareagoval .. aktuálne mám tiež JAK, ale chystám sa vysadiť .. a mám strach, čo príde

21
autor
27. sep 2024

@katik22 ahoj, ja som brala len mesiac, boli vysadene kvoli nezoaducim ucinkom, len nikto nevie, ci naozaj z nich. Ze bol nahlaseny podobny pripad, pre istotu mi ich dr vysadila.

katik22
27. sep 2024

@21 a ako máš teraz ekzém ?

21
autor
28. sep 2024

@katik22 hoci som bola 3 dni na silnych davkach kkv infuziach (kvoli tym neziaducim), da sa. Mam klasicke cykly, zapalene telo, supanie, potom zlepsovanie, potom mapy, a dookola. A neskutocne svrbenie. Ale horsie, ako pred jak, to nie je.

katik22
28. sep 2024

@21 no krásne .. :( a další postup ? Nechcú ti dať dupixent ? Pouzivas aj kortikoidy? Ak chceš môžeme aj SS.

21
autor
29. sep 2024

@katik22 dnes ti napisem ss