Ahoj maminky,
idem si po radu. Viete mi, prosim, niekto poradit z vlastnej skusenosti topanovky s vyvysenou patou a sirsou spickou? Moj syncek ma trosku rodovo zdeformovane prsteky a ortopedicka nam odporucila taketo topanocky, no ponuka topanok je obrovska a ja sa stracam, resp. neviem najst topanky, ktore by mali obe poziadavky - teda siroku spicku a aj vyvysenu patu. Ak viete, kto a kde take topanky predava, prosim, poradte.
Zuzana
a cvicit vam nedali? lebo ak ma nejaku deformitu tak ci netreba? dcerka sice nemala problem s nozickami tak viem ze taketo topanky ako popisujes pre zdrave deti nie su vhodne. ale vo vasom pripade neviem, ja by som sa poradila este s inou lekarkou. radsej viac nazorov.
Dakujem za odpovede, skusim napisat priamo na protetiku. Ortopedicka nam odporucila topanocky co najneskor, no raz mu ich budem musiet dat a ked uz tak, podla spominanych poziadaviek. Cvicenie zial nepomoze, musim mu viazat prsteky a ked zacne chodit a bude musiet mat aj topanky, prsteky potrebuju priestor a treba zvysit patu, aby na ne tlacil a spravne sa mu "ulozili"
@heylloo Ahoj, skús obuv Rak - prezuvky.sk 😉 sú super, vyvysena päta, vpredu široké, majú pružnú podrazku 😊
@zuzanna1317 rak sú práveže veľmi úzke v prstoch
Ciciban su tiez take sirsie
Dakujem za tipy, dievcata, idem popozerat 😉
Osobne nemám skúsenosť no minule som natrafila na originál stránku protetika a oni vyrábajú priamo na mieru aj podľa deformácii nožičiek či pooperácii, skús im tam napísať. Sama som hľadala vhodnú obuv pre dcerku