Detské topánky s vyvýšenou pätou a širokou špičkou

heylloo
9. máj 2018

Ahoj maminky,
idem si po radu. Viete mi, prosim, niekto poradit z vlastnej skusenosti topanovky s vyvysenou patou a sirsou spickou? Moj syncek ma trosku rodovo zdeformovane prsteky a ortopedicka nam odporucila taketo topanocky, no ponuka topanok je obrovska a ja sa stracam, resp. neviem najst topanky, ktore by mali obe poziadavky - teda siroku spicku a aj vyvysenu patu. Ak viete, kto a kde take topanky predava, prosim, poradte.
Zuzana

kajkach
9. máj 2018

Osobne nemám skúsenosť no minule som natrafila na originál stránku protetika a oni vyrábajú priamo na mieru aj podľa deformácii nožičiek či pooperácii, skús im tam napísať. Sama som hľadala vhodnú obuv pre dcerku

bibistec
9. máj 2018

a cvicit vam nedali? lebo ak ma nejaku deformitu tak ci netreba? dcerka sice nemala problem s nozickami tak viem ze taketo topanky ako popisujes pre zdrave deti nie su vhodne. ale vo vasom pripade neviem, ja by som sa poradila este s inou lekarkou. radsej viac nazorov.

heylloo
autor
9. máj 2018

Dakujem za odpovede, skusim napisat priamo na protetiku. Ortopedicka nam odporucila topanocky co najneskor, no raz mu ich budem musiet dat a ked uz tak, podla spominanych poziadaviek. Cvicenie zial nepomoze, musim mu viazat prsteky a ked zacne chodit a bude musiet mat aj topanky, prsteky potrebuju priestor a treba zvysit patu, aby na ne tlacil a spravne sa mu "ulozili"

zuzanna1317
9. máj 2018

@heylloo Ahoj, skús obuv Rak - prezuvky.sk 😉 sú super, vyvysena päta, vpredu široké, majú pružnú podrazku 😊

tortelinka
9. máj 2018

@zuzanna1317 rak sú práveže veľmi úzke v prstoch

didaiva
10. máj 2018

Ciciban su tiez take sirsie

heylloo
autor
10. máj 2018

Dakujem za tipy, dievcata, idem popozerat 😉