Mám vážne podozrenie, že mi cola spôsobuje úzkosť (alebo ju skôr zhoršuje). Je to možné? Niekedy som ju nemala problém piť. No potom som mala asi pol roka obdobie, kedy som musela držať diétu a obmedziť sladené vody. Keď som sa k ním vrátila, chcela som sa vrátiť ku cole, no kratko potom ako som ju vypila som cítila, ako na mňa ide úzkosť spolu s tým nepríjemným pocitom v hrudi.
Nejde vyslovene o colu ale kofein. Ten moze u ludi s rozhadzanou nervovou sustavou robit aj takuto galibu.
Ja mam napr tetaniu ( po materskej s 2 narocnejsimi detmi) a musela som sa uplne vzdat kavy, coly i alkoholu.
Skus si odsledovat mnozstva kofeinu, ked je zle zaradit magnezko. Ak nezaberie tak skus vseobecneho.
Ja si dám colu tak raz za pol roka a už po minúte sa mi okrem zdutia dostaví aj úzkosť z toho, ako som mohla do seba naliať taký sajrajt. 🤢😂
Je tam kofein, ja mam uzkostno-panicku poruchu s kofein nemozem vobec, inak som na tom podobne.
Tak uz aj tvoje telo ti dava najavo, ze je to hnus, a ma s nou problem- nerobi ti dobre. Tak pocujaj svoje telo a jeho blikajuce kontrolky a respektuj ho. Urobis dobre svojmu telu, aj mysli. Lebo to nie je iba zafarbena voda. Vies si predstavit kolko roboty a namahy da telu toto vsetko prefiltrovat opat na vodu- odstranit vsetky tie pridasy a primesy aby mohlo mat telo z nej prinos??
Mne ju zasa zhoršuje kava a ciga
Pijem minimalne liter koly denne a zijem. Tym to nebude 🤣
Tak skús Pepsi 😁😁😁