Čo robiť s elektrizujúcimi vlasmi?😭

adrianebrooks
12. sep 2019

Prosiim neviete mi poradit niečo? Ja už fakt neviem čim to môže byť😭 vymenila som už asi 15 šamponov-drahych šamponov.Bio šamponov aj normlanych.Nemate nejkau radu,recept ako bojovat s tym strašne ma to obmedzuje v poslednej dobe som kvoli tomu velmi nerovzna vsade sa mi lepia vlasy,z copu ma extremne bolieva hlava..

adasimsim
12. sep 2019

Mne strašne elektrizuju keď použivam lak na vlasy. Tiež si po umývaní dávam taky olejcek z Oriflame.

adrianebrooks
autor
12. sep 2019

@adasimsim nepouživam žiadne laky,gely ani nič podobne,preto už neviem kde môže byť chyba,čitala som že sa to stava ked su dehydrovane,kupila som si aj hydratačny šampon a nič😬🤷🏼‍♀️ Preto ma zaujimalo či niekto nema nejaku radu alebo pričinu na ktoru som ja nejak neprišla alebo mi nenapadla

nistika
12. sep 2019

skús vyhodiť šampóny a umývať vlasy múkou je to bio je to zdravé vlasy sa ti podakujú a elektrizovanie vyriešiš tiež

adrianebrooks
autor
12. sep 2019

@nistika kedysi som to niekde veru čitala,je to na prve počutie take zvlaštne😂 ale stoji to za skušku,je jedno akou?

nistika
12. sep 2019

ideálne ražnou. inou som ani neskúšala ale asi bude najzdravšia neviem či má aj iné umývacie účinky. a nemusíš to miešať vodou môžeš niečim tiež zdravým ako tmavé pivo alebo čím len chceš trocha medu a pod. ak chceš vôňu kludne pridaj esenciálny olej ona znese ja dávam aj lyžicu olivového takže nebudeš mať mastné vlasy ale neprežeň to s olejom lebo mastné budú

adriana2109
12. sep 2019

Skúste brazílsky keratin vlasy sú po ňom hydratovane,lesklé,jemné na dotyk a vyzerajú zdravo 🙂

gabuliacik
12. sep 2019

Skus si dat na ruku troska avivaze a prebehni si tym zlahka vlasy... pripadne oblecenie na chrbte

veronikaszabova
12. sep 2019

@adrianebrooks mne pomaha Keratinovy sampon od Farmasi

adriana2109
12. sep 2019

@adriana2109 takéto znicene som ich mala ja a keratin ich zachránil pred strihanim,vypadavanim,krepovitostou

adrianebrooks
autor
12. sep 2019

@adriana2109
@gabuliacik
@adriana2109
@nistika Ďakujem za všetky typy,mam problem s krčnou takže si musim aj fenovat :/ dnes som si objednal nejaky drahy fen s ionizačnou ( dufam ze dobre pisem) funkciou..poskušam čo to lebo to trva už dlho od minuleho roku,v lete to trošku prestalo no teraz sa to o5 vracia a mne sa nechce strihat :( minuly rok som to nezvladala už tak mi to išlo na nervy že som to takto šmykla a je mi to dost luto,nechcem davat znova strihat vlasy,len už som nevedela vtedy že čo a toto sa mi zdalo ako jedine riešenie a na nejaku dobu pomohlo aj

klejkaez
12. sep 2019

@adrianebrooks Do 200ml fľaštičky s rozprašovačom, čajovú lyžičku balzamu, lyžičku soli.... Roztriast....Vhodne do kabelky- nonstop so sebou 🍀
Aplikovať, keď vlásky elektrizuju🌷 Nastriekať z diaľky...

andyja15
12. sep 2019

@klejkaez len tieto 2 veci? Netreba to doliat vodou, alebo niečím tekutým?

klejkaez
12. sep 2019

@andyja15 Pardon akurát čítam po sebe základ vodu ... zabudnem 😑😂 ďakujem za upozornie.

DO FĽAŠTIČKY TROŠKU VODY (ABY SA KONDICIONÉR TAK NEDRŽAL NA STENÁCH FĽAŠTIČKY) DO NEJ TEN KONDICIONÉR, SOĽ.
doliať vodou....
A roztriasť🌷

martinenka886
13. sep 2019

@nistika mukou si umyvat vlasy? To akoze vazne? O tom som este nepocula😲 A to akou, hladkou alebo akou? Napis mi o tom cosi viac, diky.

nistika
13. sep 2019

@martinenka886 ražnou sa to robí tá je najzdravšia ale pravdepodobne umyješ každou...zmiešaš s nejakou tekutinou (voda pivo písala som o tom vyššie) aby si mala takú kašu a máš šampón hotovo 🙂

martinenka886
17. sep 2019

@nistika dakujem ti velmi pekne, vyskusam.

katinka789
Autor odpoveď zmazal
Zobraz