Prosiim neviete mi poradit niečo? Ja už fakt neviem čim to môže byť😭 vymenila som už asi 15 šamponov-drahych šamponov.Bio šamponov aj normlanych.Nemate nejkau radu,recept ako bojovat s tym strašne ma to obmedzuje v poslednej dobe som kvoli tomu velmi nerovzna vsade sa mi lepia vlasy,z copu ma extremne bolieva hlava..
@adasimsim nepouživam žiadne laky,gely ani nič podobne,preto už neviem kde môže byť chyba,čitala som že sa to stava ked su dehydrovane,kupila som si aj hydratačny šampon a nič😬🤷🏼♀️ Preto ma zaujimalo či niekto nema nejaku radu alebo pričinu na ktoru som ja nejak neprišla alebo mi nenapadla
skús vyhodiť šampóny a umývať vlasy múkou je to bio je to zdravé vlasy sa ti podakujú a elektrizovanie vyriešiš tiež
@nistika kedysi som to niekde veru čitala,je to na prve počutie take zvlaštne😂 ale stoji to za skušku,je jedno akou?
ideálne ražnou. inou som ani neskúšala ale asi bude najzdravšia neviem či má aj iné umývacie účinky. a nemusíš to miešať vodou môžeš niečim tiež zdravým ako tmavé pivo alebo čím len chceš trocha medu a pod. ak chceš vôňu kludne pridaj esenciálny olej ona znese ja dávam aj lyžicu olivového takže nebudeš mať mastné vlasy ale neprežeň to s olejom lebo mastné budú
Skúste brazílsky keratin vlasy sú po ňom hydratovane,lesklé,jemné na dotyk a vyzerajú zdravo 🙂
Skus si dat na ruku troska avivaze a prebehni si tym zlahka vlasy... pripadne oblecenie na chrbte
@adrianebrooks mne pomaha Keratinovy sampon od Farmasi
@adriana2109 takéto znicene som ich mala ja a keratin ich zachránil pred strihanim,vypadavanim,krepovitostou
@adriana2109
@gabuliacik
@adriana2109
@nistika Ďakujem za všetky typy,mam problem s krčnou takže si musim aj fenovat :/ dnes som si objednal nejaky drahy fen s ionizačnou ( dufam ze dobre pisem) funkciou..poskušam čo to lebo to trva už dlho od minuleho roku,v lete to trošku prestalo no teraz sa to o5 vracia a mne sa nechce strihat :( minuly rok som to nezvladala už tak mi to išlo na nervy že som to takto šmykla a je mi to dost luto,nechcem davat znova strihat vlasy,len už som nevedela vtedy že čo a toto sa mi zdalo ako jedine riešenie a na nejaku dobu pomohlo aj
@adrianebrooks Do 200ml fľaštičky s rozprašovačom, čajovú lyžičku balzamu, lyžičku soli.... Roztriast....Vhodne do kabelky- nonstop so sebou 🍀
Aplikovať, keď vlásky elektrizuju🌷 Nastriekať z diaľky...
@nistika mukou si umyvat vlasy? To akoze vazne? O tom som este nepocula😲 A to akou, hladkou alebo akou? Napis mi o tom cosi viac, diky.
@martinenka886 ražnou sa to robí tá je najzdravšia ale pravdepodobne umyješ každou...zmiešaš s nejakou tekutinou (voda pivo písala som o tom vyššie) aby si mala takú kašu a máš šampón hotovo 🙂
@nistika dakujem ti velmi pekne, vyskusam.
Mne strašne elektrizuju keď použivam lak na vlasy. Tiež si po umývaní dávam taky olejcek z Oriflame.