Som silna fajciarka a uz ma obtazuje to fajcenie. Velmi ma to obmedzuje vsetko vzdy sa podriaduje cigarete. V oktobri chcem ist na duchovnu obnovu lenze tam je zakazane fajcit a tym padom tam nemozem ist a je mi z toho smutno
ďakujeme za informáciu
Daj sa liecit. Neviem kde, neviem ako, zver sa obvodakovi, pre zaciatok. Ak mas 40. a cmugonis polku zivota, prefajcila si drahsie auto, ci garzonku a tvoje pluca su chudatka, prave aj lave🫁🧠🫀🦷🦴👄👁️🫦
@ahhola mam 30
@doriiis ved prave ze chcem
Tak prestaň
tak prestaň. Je to len na tebe. to. Ja som fajčila 20 denne. Prestala som zo dňa na deň. Ráno som si povedala, že toto je posledná cigareta. Zahodila balíček a už som si nezapálila. Žiadne náplaste, náhrady, cukríky, nič. Jediné, čo som ešte urobila, že som prestala piť kávu, lebo vždy som si zapálila ku káve. Aj dve. Takže Len treba chcieť. Nefajčím už 17 rokov.
Pomaly si odopierať. Inak to nejde. Ja som veľa fajčila kedysi dávno. Potom som si kúpila iqos a to úplne zabilo fajčenie. Je to tak nechutné :D že skončíš prirodzene.
Teraz si sem tam zapálim. Asi tak 3 cigarety na rok.
Ja som prešla na iqos, panebože, to bol skvelý nápad. 🤣
To mi tak zhnusilo fajčenie, že teraz si zapálim tak 1 -2 za mesiac, a niekedy celý mesiac ani ťuk.
@maca1984 len ja fajcim aj 30 denne
No to je ozaj veľa.
Ja som vyfajčila tak 5 denne.
A aj to nie každý deň.
Tak s tým jednoducho sekni.
Ak naozaj chceš, tak to pôjde.
Moje nervy. 😮😮😮 Však to musí ísť aj strašne do peňazí... A o zdraví ani nehovorím.
@elenajezova ano ide to penazi ked si predstavim co ine za to mozem mat :(
@maca1984 ano naozaj chcem ! 🙂
Tak s tým sekni, a basta.
Chces,ale nemas pevnu volu. No neviem ti pomoct. Vola je nieco,co vieme tazko ovplyvnit. A kto nema danu pevnu volu,je tazke sa obmedzovat v comkolvek.
Je to dobrý krok, že si uvedomuješ problém. Riešiť to ako závislosť. Načítaj si niečo viac o tom. 12krokovy program. Sponzor alebo hov kto, kto ta bude v tom podporovať. Nejaká zdravšia substitúcia za fajčenie vie pomôcť tiež. Aj zníženie počtu cigariet je na začiatok super! A recidíva je normálna a dokonca až nutná, keď je to ozaj závislosť.. ;)
Ja som akurát včera prestala .. zo dňa na deň .. cuckam cajiky .. dúfam, že to vydržím.. musím.. musíš si dať asi nejaku motiváciu, a tých je pri fajčení myslím až až !! ;)
A čo by si nemohla? Len proste nechceš.Vsetko je v hlave.