Bezdôvodná nervozita

24. sep 2024

Ahojte , asi týždeň pociťujem výbuchy zlosti , brutál nervozitu . Hlavu mi ide akoby roztrhnúť . Samú seba nespoznávam . Nikdy v živote som to takto nemala a nič sa mi zásadné v živote nezmenilo čo by to mohlo ovplyvniť. Mám síce aj pred ms , ale ja som vždy bola pred ms kludná . Môže to značiť nejaký zdravotný problém ? Asi budete písať , že psychika ale nič psychické nemám a doteraz mi nič nebolo vždy som bola totálny kľudas .

jaass
24. sep 2024

Možno si vyčerpaná a potrebuješ klud. Tiež mi známa predvčerom povedala, že kde kedy môže tak tam kričí po detoch a mužovi 🤷‍♀️ a ona je ozaj taká, že ju nikdy nič nevytoci. Tak uznala, že v poslednom čase sa nezastaví…

ina2405
24. sep 2024

Vyčerpanosť, chýba magnézko, chýbajú b vitamíny, hypertyreóza, hormonálne zmeny, čokoľvek to môže byť

autor
24. sep 2024

@jaass a k čomu to známa pripisuje ? Či sama tiež nevie ?

autor
24. sep 2024

@ina2405 ďakujem , hypertyreozu nemám to som bola na kontrole nedávno . A ostatné neviem musím zistit

jaass
24. sep 2024

Praca na zmeny, domacnost, starostlivosť o chorú mamku + rodina…

bublinka1426
24. sep 2024

no problemami a vekom je to horsie a horsie.

siska53
25. sep 2024

Kolk mas rokov? Ja v poslednej dobe som tiez nervoznejsia, podrazdenejsia. Ale u mna je to okrem ineho aj asi uz menopauzou alebo perimenopauzou.. tak som usudila.