Ahojte , asi týždeň pociťujem výbuchy zlosti , brutál nervozitu . Hlavu mi ide akoby roztrhnúť . Samú seba nespoznávam . Nikdy v živote som to takto nemala a nič sa mi zásadné v živote nezmenilo čo by to mohlo ovplyvniť. Mám síce aj pred ms , ale ja som vždy bola pred ms kludná . Môže to značiť nejaký zdravotný problém ? Asi budete písať , že psychika ale nič psychické nemám a doteraz mi nič nebolo vždy som bola totálny kľudas .
Vyčerpanosť, chýba magnézko, chýbajú b vitamíny, hypertyreóza, hormonálne zmeny, čokoľvek to môže byť
@jaass a k čomu to známa pripisuje ? Či sama tiež nevie ?
@ina2405 ďakujem , hypertyreozu nemám to som bola na kontrole nedávno . A ostatné neviem musím zistit
Praca na zmeny, domacnost, starostlivosť o chorú mamku + rodina…
no problemami a vekom je to horsie a horsie.
Kolk mas rokov? Ja v poslednej dobe som tiez nervoznejsia, podrazdenejsia. Ale u mna je to okrem ineho aj asi uz menopauzou alebo perimenopauzou.. tak som usudila.
Možno si vyčerpaná a potrebuješ klud. Tiež mi známa predvčerom povedala, že kde kedy môže tak tam kričí po detoch a mužovi 🤷♀️ a ona je ozaj taká, že ju nikdy nič nevytoci. Tak uznala, že v poslednom čase sa nezastaví…