Asi mám úzkosť a zlé myšlienky

kim_possible
13. okt 2024

Ahojte ľudia potrebovala by som radu od vás kto má s tým skúsenosť. Asi pravdepodobne mám úzkosti, mám zle myšlienky a neviem už čo mám robiť. Snažím sa byť v kľude a nemyslieť na to, snažím sa pozerať nejaké filmy aby som nemyslela na to ale stále to príde na mňa . Bola som aj na vyšetreniach lebo som si myslela že som zdravotné zle na tom ale mala som všetko v poriadku ako tak. Mám stále stres,chveje sa mi brucho,som napätá fakt neviem čo mám robiť prosím vás viete mi poradiť ? Rozmýšľam či mám ísť ku psychiatrovi ale neviem či by ma zobral lebo mám nejaký dlh na zdravotnej, na sedenia u psychológa nemám peniaze. Fakt neviem čo mám robiť prosím vás poraďte mi ak má niekto skúsenosť tak prosím napíšte mi alebo kľudne mi napíšte súkromne ďakujem veľmi za každú odpoveď

vevebono
13. okt 2024

Psychológ nie je tiež cez poisťovňu? Kedysi to tak fungovalo. Mne dala obvodná čosi na ukludnenie. Ale ja som vedela z čoho to je. Skús vypadnúť von, či šport, káva alebo zákusok. Iné myslienky by ti mohli napadnúť

zuzkaa1991
13. okt 2024

@kim_possible kupte si depress.a to berte par dni ;) a uvidite ci vam zeberie....ku psych tazko sa dostat ja sa snazim uz 2m dostať sa kde nemusim platit ale ti maji uplno a neberu novych pacientov

Neurologicka mi chcela dat antidepresiva ktore som odmietla kedze mi stili tetaniu aj.....mala.som horsie stavy vtedy som.depress nepoznala...ale ak náhodou dačo na mna ide alebo citim napatie dam si vecer depress a fajne ukludni telo ;) dokonca manzel raz si zobral nevedel spat par noci mali vela v praci a tiez si pochvaloval...takze určite radšej skusit take prírodné a az posledne stadiu zacat brat AD ...plus magnézium (magnerot) zvysit vitamíny a skúsiť zamestnať hlavu viem je to tazke presla.soms tym

benimnadir
13. okt 2024

@kim_possible keby si skúsila psychológa cez upsvar vo svojom meste? Čo si pamätám tak sa za to neplatilo..

andulka1988
14. okt 2024

@kim_possible zvýšiť dávky magnézia a pracovať na vyplatení dlhov. To bude skôr kameň úrazu.

shee11
17. okt 2024

Antidepresíva vie predpísať aj všeobecný lekár.

labky613
31. okt 2024

@kim_possible Sú aj terapeuti bez platenia...na úzkosť však môžu pomáhať bylinky, bylinkové čaje, bachové esencie - sú trošku drahšie, ale veľa ľuďom pomáhajú. Skús robiť nejaké aktivity, čo robíš rada na odreagovanie - cvičenie, hudba, tvorenie...Prajem veľa síl, určite to dáš💞