Antibiotiká a alkohol

nepoviemsvojemeno
17. dec 2024

Ahojte ja som včera písala že mám antibiotiká v sobotu mam 18 rokov dohadovala som si to 3 mesiace , prídu kamarati zo zahraničia a ja vás pekne prosím o rady , včera (pondelok ) mi dali atb BITAMMON 375 pravdepodobne ich doberiem v piatok o 0:00 čiže sobota a v sobotu o 18:00 máme stretnutie na chate , mozem na to pit ? Nechcem sa velmi opiť stačí mi 4-5 štamperlíkov nechcem sa opiť do nemoty … prosím o radu , v letáku nepíšu tak sa pýtam tu

veronika2316
17. dec 2024

Asi to napíšu nie ale s mierou by som si možno dala

bloger
17. dec 2024

Tak možno by si trošku mohla.

alickapusinka
17. dec 2024

Včera tu bola tvoja prva téma tam si mala že to nie je vhodne zasa sa to pýtaš no mám dosť. Opí sa skončiš v nemocnici aspoň budeš mať ponaučenie.Lebo včera na tvoju tému si dostala odpovede na 5 stran a na druhý deň to iste.Budeš dospela už by si mala vedieť že lieky a alkohol je zabijak.A ty sa znova toto pýtaš.Fakt nechápem.

kristie571
17. dec 2024

@nepoviemsvojemeno Rob ako uznas za vhodne, budes mat uz 18, no za mna to je dost nezodpovedne. Teraz silna zataz lieky na pecen a v piatok alkohol. Maximalne by som si dala slabý par % prípitok, ak chces si pripiť na narodeniny, ale urcite nie tvrdý alkohol. Ale ak ti to stojí za to, pre jeden vecer si zbytocne narusat zdravie, nech sa paci, asi ti to vo vcerajsej rovnakej téme slabo vysvetlili.. Poniektori potrebuju padnut na hubu, zbytocne, aby si uvedomili, ze zdravie mame kazdy len jedno..

koniarova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
17. dec 2024

@koniarova zažila som chlapa ktorý bežne vypil po vikendoch dosť veľa, raz mal ATB, večer párty a ráno ledva vstal, neviem ako dopadne toto dievča ale určite by som jej to neodporúčala. Hlavne ak doteraz nebola veľmi zvyknutá piť.

koniarova
17. dec 2024

@januska12323 máš pravdu. Zmažem to. Aj keď si to ozaj myslím.

ali007
17. dec 2024

@nepoviemsvojemeno
4-5 štamperlíkov a neopiť sa? To ako nie je veľa??
A s ATB???

elenajezova
18. dec 2024

A ešte na absces? Rodičia ti na to čo hovoria?

ali007
18. dec 2024

@elenajezova
Autorka je nejako ticho.

nepoviemsvojemeno
autor
18. dec 2024

@alickapusinka nie Ta 5 strán ale 2 a pýtam sa znova preto pretože už poznám názov lieku a ja sa slušne pýtam tak chcem aby ste to rešpektovali tak isto aj vy prišla som si po nazor a nie aby ste ma posudzovali , ďakujem

mmoni89
18. dec 2024

@nepoviemsvojemeno tvoja pečeň sa ti za to nepodakuje veru

osky
18. dec 2024

Naco zakladas novu temu???
Dostal/a si jasne odpovede!
Takymto nepoucitelnym ludom vy mali odmietnut aj prvu pomoc.
Lebo vedome si privolat problemy!!!!
LEN 4-5 dtamperdlikov???
LEN????
To je aj bez antibiotik vela!
Preco musia byt zabavy hlavne o chlaste?
Druha tema o tomto...
To su tvoje zivotne priority???
Dospelost nie je o veku!!!
Ale o zrelosti cloveka.
A ty veru k tomu mas este velmi daleko!

elenajezova
18. dec 2024

Čo takto sa riadiť zdravým sedliackym rozumom?