Ahojte,
chcela by som sa opýtať, ako zvládate pracovný život, ak beriete nejaké AD. Ja som ešte len teraz začala brať AD, nakoľko som nemohla spať. V podstate má môj spánok-nespánok pripravil o predošlú prácu, nakoľko som to tam nezvládala a musela som dať výpoveď. Ako náhle som bola doma a nemusela som ísť do práce, mala som znova kvalitný spánok, tak ako predtým. Teraz nastupujem do novej práce a zase som začala zle spávať....tak som si išla predpísať AD ku psychiatričke. Som už objednaná aj ku psychologičke. Budem sa musieť učiť nový program a nové veci a trošku mám stres z toho, ako to budem zvládať a či to nedopadne ako naposledy. Preto sa chcem opýtať, ako ste vy sklbili tieto problémy s pracovným životom?
@martha252 výborne
Tak určite riešiť problém, nie potláčať oblbovákmi. Pred 9timi rokmi som tiež brala, ale to bolo vyslovene, že mi nastrčili úchyláka smradlaveho, plešatého a pupkatého, že tohoto zaučis a dostaneš výpoveď. Tak ja hneď ku dr, že si prosím tabletky, deň som zvládla v robote a šupla som sa na PN, čiže viac tabletiek som ani nepotrebovala.