Ako zvládate pracovný život, keď užívate antidepresíva?

martha252
20. nov 2024

Ahojte,

chcela by som sa opýtať, ako zvládate pracovný život, ak beriete nejaké AD. Ja som ešte len teraz začala brať AD, nakoľko som nemohla spať. V podstate má môj spánok-nespánok pripravil o predošlú prácu, nakoľko som to tam nezvládala a musela som dať výpoveď. Ako náhle som bola doma a nemusela som ísť do práce, mala som znova kvalitný spánok, tak ako predtým. Teraz nastupujem do novej práce a zase som začala zle spávať....tak som si išla predpísať AD ku psychiatričke. Som už objednaná aj ku psychologičke. Budem sa musieť učiť nový program a nové veci a trošku mám stres z toho, ako to budem zvládať a či to nedopadne ako naposledy. Preto sa chcem opýtať, ako ste vy sklbili tieto problémy s pracovným životom?

vevebono
20. nov 2024

Tak určite riešiť problém, nie potláčať oblbovákmi. Pred 9timi rokmi som tiež brala, ale to bolo vyslovene, že mi nastrčili úchyláka smradlaveho, plešatého a pupkatého, že tohoto zaučis a dostaneš výpoveď. Tak ja hneď ku dr, že si prosím tabletky, deň som zvládla v robote a šupla som sa na PN, čiže viac tabletiek som ani nepotrebovala.

zmrzlinka2021
20. nov 2024

@martha252 výborne