Ja asi veľmi zle. Celé dni ma tlačí na hrudi, mám pocit že sa neviem poriadne nadýchnuť, niekedy cítim až nedostatok kyslíka akokeby. Zle sa mi spí, neviem zaspať a tým pádom vstávam veľmi unavená a dolamana, zničená. Máte to podobne? Lebo ak nie tak mám asi nejaký zdravotný problém
Ano bola som doma u našich celý jún tí dali klimu tak tam bolo fajne prídem so bytu kde bývam s priateľom kks na zdochnutej tiež som nervózna zdochynam🥹 normálne idem domov asi zajtra😀
kúpili sme si klímu 😎 a spravili veľa ľadu do drinku 😝
Inakšie tejto noci som sa ale že normálne šla osprchovať medzi spánkom / 02:20 hod. /
Som na záhrade tak sa to celkom dá, inak leto celý život neznášam. Neznášam teplo a neznášam keď sa potim. Fuj. Jedine čo ma utešuje je to, že sa má od budúceho týždňa trošku ochladiť 😎
Ja velmi dobre
Muž má hnačky, tiež neviem či nie z tepla.. Nechutí mi ani jesť cez deň, večer žeriem potom
Na riťpalovú sa cítim.Nemám rada horúčavy,do 28st. sa dá a potom už je mi jedno či 30 či 40st.My klímu nemáme,takže tienim,sprchujem sa,v noci nespím,neskutočne sa potím,keby som aspoň schudla z toho potenia,som nervózna ani rozmýšľať sa mi nechce.Vnučky chcú na obed vajcové halušky,stáť nad vriacou vodou nebude žiadna sranda,momentálne mám v kuchyni 46 st.
hnačky nie sú z tepla,
skôr, že vypil chladnú vodu a schladil v čreve...
alebo niečo pojedol
Normalne... už par rokov otužujem, takže tieto masakre pre mňa nie su až take hrozne :D
Zle a este raz zle.Neviem zaspať, potom sa budím ako pes si hľadá miesto a cupka po dome, muž sa ide napiť, potom komáre a ešte mám aj menzes😭
Už som ako uzlik nervov.A to teplo a leto mám rada, ale to už je moc.Muz priniesol aspoň z práce mobilnú klímu trocha úľava, ale mne skôr vadí, že nič sa neda celý deň robiť fakt len bazén a trcať vo vnútri.Ani mi jesť nechutí ja obdivujem ľudí čo bývajú niekde v Saudskej Arabii a podobne
znasal by som to prijatelne, ale takmer ziadne prace ktore som mal naplanovane vonku robit koli tomu horku sa nedaju a ja cochvila dovolenku skoncim :(
My sme ok aj bez klimy. Bolo mi 2 dni horko, ale potom si telo zvyklo a spim dobre, dokonca chodim behat este pred zapadom slnka a tepy mam v tom horku ok tiez, co sa az cudujem 👍.
Nič moc každý deň 36 stupňov nič co som mala v plane nerobím 😄 už druhý týždeň sa chystám žehliť 😄 od rána do večera sme na záhrade v tieni a pri bazene. Už ani pes to nedáva musíme ho tri krat denne presprchovat 😄 v noci spíme fajn vnútri je v pohode chvalabohu
Každý deň, každú hodinu kukam radary, kedy príde búrka.. 🥵🥵🥵 nenávidím teplo! A to som bola dlho letný človek.. teraz by som umrela najradšej, teším sa na október 💛🧡❤️🤎🍂
Doma a v office sa to ešte dá. Najhoršie je, keď idem na nejaké stretnutie kde potrebujem dobre vyzerať a prídem celá dopotena, vlasy sa mi prilepia k čelu a makeup to tiež nejako nezvláda. Mám tendencie vypeckovať klímu v aute a potom som stále prechladnuta. Môj muž mi za to nadáva, ale proste si nemôžem pomôcť.
@lakebabe Ježiš, žehlenie v tomto pekle? Nestraš!!
@top_manazerka dochádza mi normálne oblečenie 😄 všetky šaty v žehleni , ale chvalabohu nikde nechodím, uz dva týždne som len v plavkách a uteraku doma😄
Ja to zvládam dobre, no neznášam horúčavy. Pre mňa je leto extrémna nuda. Ja neviem, pre mňa ležanie pri bazéne a v bazéne celé dni je utopia🤣 už sa teším na september.
@crazy_cat_lady Presne to som chcela napísať...
Vďaka Bohu za klímu... 😉
Prekvapko príde v decembri ,keď bude vyučovanie elektriny. 🙈
@lakebabe tak super, že si to môžeš dovoliť. Ja musím byt v kancli. 😕
@kika2565 akoze toto islo relativne mimo mna :D drahy vybral aj typ, ze nemala by mat nejaku velku spotrebu, plus este tam mame tusim doplatok nejakych 300 eur nam uhradi zse :D tak uvidime pri vyuctovani :D
@top_manazerka ja mam len HO chvalabohu. Office ani nemám. Notebook vonku v altánku a prežívam 😄 ale mame v plane sa ísť trochu ochladiť na Oravu
Ja leto a teplo zbožňujem,ale musím byť pri mori, tam je tá pocitová teplota úplne iná - takže už sa teším na dovolenku. Aktuálne mám doma 28,7 stupňa, sme hneď pod strechou a z toho vetrania, prievanu a klímy som brutál prechladnutá, takže mám z toho tepla aktuálne pekné nervy ☹
Ja tiež zvládam tieto horúčavy veľmi zle aj sa mi z toho tepla horšie dýcha
@lucia851 veď to že aj mne. Mám 31 r ale pocitovo sa cítim na 65+.. Preto som sa aj pýtala na dýchanie lebo ja sa už bojím či nemám nejaký zdravotný problém.. Alebo je normálne sťažené dychanie v tomto teple
Je to normálne
chladim sa, normalne som vcera mala uz b olesti hlavy (a to fakt milujem horucavu) ... vytiahla som z mrazaku tie modre chladive vrecka, nacapala som si to na krk, celo... a chladim :DDD k tomu ladova kocka do ust :DD ako smiesne.. ale fakt ani spat sa mi noc predtym nedalo, tak som to uz nenechala na nahodu. Ja si prievan neorbim, lebo to akurat tak vzdy potom musim riesit prechladnutie, usi, bolavy krk :D
Dnes o 4rano sme vetrali a chladili ako sa dalo vsetko v dome...
Dosť zle 😅 našťastie s dýchaním problém nemám, ale strašne som malátna, ideálne by som celé dni prespala a ešte k tomu komáre ako bonus 🤦
my mame teraz nastastie klimu, ale predtym to bolo podobne, hlavne pri spani, bolo mi teplo, bola som nervozna a hoci som bola unavena, nie a nie zaspat.. ale to tlacenie na hrudi/problem s nadychnutim, neviem, to sa mne nikdy nestalo aj ked boli vyssie teploty..