Ako ste prestali s fajčením?

lucia851
20. júl 2024

Ahojte ako ste prestali fajčiť?čo vás prinútilo?

kandelabra
20. júl 2024

@lucia851 rozhodnut sa prestat a uz nekupit. Ked je chut skusit robit nieco ine, dat si ovocie, cukrik, ... ale hlavne nenechat sa zlomit na "vsak len jednu". A ak fajcis zo stresu/nervov treba sa snazit odstranit pricinu.

dominikamacakova
20. júl 2024

Ja som mala v hlave asi rok, že prestanem fajčiť a jedného dňa som si povedala, že dnes je ten správny deň. Prestala som postupne s el cigaretou, pár potiahnutí za deň.

dadka1997
20. júl 2024

@lucia851 prestala som fajčiť vela krat v mojom živote .. prvy krat som prestala fajčiť ako som ostala tehotna to som nefajcila vlastne cele tehotenstvo a + polroka.. ako sme prerabali som fajcit zacala.. ale iba 4 mesiace som sa toho drzala.. od porodu presiel rok ked som ostala tehotna a nefajcila som 3 roky, zacala som ale iqos a tie vaperky, a fajcila som rok a 4 mesiace.. teraz cakam babo, ako som to zistila prestala som opät fajcit, ci nzovu zacnem tazko povedat 😃 uz teraz mam na to chut ale neublížim svojmu nenarodenemu babatku, ani pocas kojenia nebudem davat do mlieka bordel

sisa_s
20. júl 2024

Teba by mohla odradit uz len kombinacia fajcenie+hak+obezita...

lucia851
autor
20. júl 2024

@sisa_s to máš pravdu

mk1111111111
20. júl 2024

Musis byt rozhodnuta, ze uz nechces. Ja som skusala rozne triky a nic.
Lekar mi poradil : v ten den "D", zlikvidovat cigarety, zapalovace a popolnik a zut nicorette. Po case som vysadila nicorette a nefajcim 100 rokov.
A zakusuj len ovocie a zeleninu, ked nebude co robit s rukami, z cukrikov akurat tak priberies.

nanulik
20. júl 2024

Začala som behať a potom som si zapálila. Celé zle. Na jeseň ma chytila nejaká choroba. Troje ATB nezabrali. Doktorka povedala ze urobíme test na astmu. A to ma donútilo... Stačí ze mam reumu a problémy so štítnou žľazou. Tak som s tým zo dňa na deň sekla. Vynechala som fajčiarske pauzu v práci, doma som si povedala keď som vydržala 8h nefajcit tak vydržím do večera. Večer som si povedala keď som vydržala od rána tak vydržím do ďalšieho rána. A takto som to stále predlzovala. Teraz to už bude 5 rokov.

barborachors
20. júl 2024

@lucia851 zle onko testy . Fajčenie je rizikový faktor pri vsetkych druhoch rakoviny nielen pľúc.

sevrin
20. júl 2024

Cigy sa zmenili. Kedysi to bola príjemná vôňa a chuť tabaku a krabička stála okolo 30 korún, teda dnes ako keby euro. Teraz už to nie je ono, cigareta neprináša ten pôžitok ako kedysi, skôr sa z toho motá hlava a nerobí to na hrdlo dobre. No a daj za to 5 eur!

medda_beda
20. júl 2024

Nič ma neprinútilo.
Fajčila som keď som chcela keď som nechcela nefajčila som.Manžel po rokoch prestal zo dňa na deň, ale ostal pri žuvacom tabaku.Ale pri tabaku nie tej bielej gebuzine.

lavender94
20. júl 2024

@lucia851 mne pomohlo otehotnieť 😂 ale po porode som zase začala, aj ked som bola přesvědčena že mi to uz vydrží. Ale je pravda, že fajčím menej. Nechcem aby ma mala videla, dám si max dve večer.

btus
20. júl 2024

@lucia851 večer som si povedala, že ráno si dám kávu a zapálim si poslednú cigaretu. A tak som aj spravila. Ešte ráno som si kúpila krabičku 10 ks malrboro, kúpila si kávu z automatu, zapálila si cigaretu a zvyšoko zahodila. Už som si viac nezapálila. Pre istotu som už nepila ani kávu, všetky situácie, ktoré sa mi spájali s cigaretou som sa snažila eliminovať. Namiesto kávy som začala piť čaj. A ani som nepribrala, nejedla som žiadne cukríky ani náhrady cigariet. Nič. Musíš len chcieť. Už nefajčím 16 rokov.

julka828
21. júl 2024

@lucia851 to sa tu pytas kazdy rok... Odpovede nebudu ine len sa proste zatat. Ked nemas pevnu volu kasli nato