Ako ste prestali fajčiť?

hsjdudhdbd
7. jún 2024

Ahojte ako ste prestali fajcit ? Vyskusal niekto nejake naplasti ktore mu pomohli?

luciaruz
7. jún 2024

Ja som dajcila 10 rokov krabičku denne a prestala som zo dna na den. Aj moj muz zo dna na den, ten fajcil 20 rokov. Prestali sme bez akejkoľvek podpory medikamentov alebo cohokolvek ineho.

domkakvet
7. jún 2024

@hsjdudhdbd prestat zo dna na den, alebo znizit davku a potom prestat zo dna na den, ale iba z pocutia, ze toto je najefektivnejsie.

zuzanna33
7. jún 2024

Všetko je v hlave nič z lekárne nepomôže ani keď to ma najlepšie recenzie na nete. Niekto tým zaženie stres či zlozvyk no treba nájsť len inú alternatívu a skončiť čo najskôr (peniaze vyhodené do koša, smradľavé ruky,vlasy zápach z úst.... Držím palce!

syslik81
7. jún 2024

ja cca 13 rokov dozadu -lieky menom champix... brala som len jednu krabicku a prestala som ..ale samozrejme aj snaha a chciet tam musi byt ... no na mne fungovali i ked boli hnusne ... jedina "nevyhoda" ze mi vsetci fajciary neskutocne smrdia .. a ze fajciacich je viac ako dost a v lete v bude je to na nezaplatenie

luccija
7. jún 2024

@luciaruz úžasné.Ja som prešla na Iqos a fajčím ešte viac.Uz som tiež dnes rozmýšľala či tie náplaste Nicorette sú dobrá voľba, alebo ako s tým seknut.

dominikamacakova
7. jún 2024

Mne pomohla elektronická cigareta, že keď prišiel absťák tak som si potiahla. Takto to trvalo cca týždeň, až nakoniec som si za celý deň iba 1x potiahla z tej cigarety. Mala som najhnusnejšiu melónovú príchuť aby ma nelákalo fajčiť to viac. Plus nikotínové žuvačky a pevná vôľa. Odporúčam prestať počas PMS, vtedy má žena najsilnejšiu vôľu.
Ešte som mala aplikáciu a tam som si sledovala moje pokroky a aký zdravotný benefit to prinieslo. Pokrok bola aj ďalšia hodina bez cigi...

tiezjedna
7. jún 2024

Všetko je o hlave. Ja som 15 rokov fajčila a zo dňa na deň som s tým sekla😉 Stačí správna motivácia.

amelianka
8. jún 2024

Otehotnela som 😂