Ako sa ukľudniť po stresujucom obdobi ? Bola som chora, následne som sa vyliečila ale trvalo to dlhsie. Potom prišli stavy ako tazke prehltanie hlienov, taký pocit úzkosti a strach že sa vráti choroba. Ako to riesit ? Takéto stavy ? Keďže sú len v hlave. Už som na tom lepsie ale sem tam ešte to dostanem.
@ivkav5 určite objednavam, keďže chcem niečo prírodne. Nie take silne tabletky
@kukuleinka18 ja prave čítam Miluj svoj život 😉
A za sebou dosť ťažký rok.
@kukuleinka18 chodit do prirody a na turistikuconajcastejsie ako sa ti da, najlepsie osamote (dolezite ak chces popracovat na sebe a svojich "neduhoch") , to mi VDZY pomoze 🙂
@julka828 bookmania.sk pise, ze ma skladom za 8.99 eur.
Megaknihy za 6.20
@julka828
Mám podobné problémy. Úplne ako opisuješ. Mne pomáha fóra čítať a počúvať Jana Vojáčka. Magnézium, vit. D, B, múmio, príroda a prechádzky, akurát ja sa sama bojím chodiť hocikde lebo môj zdravotný problém je odpadávanie a nik nevie z čoho... @kukulienka18 ďakujem za tip, kuknem tiež
@sisamisaaa no inak ja som aktuálne síce tehu a tiež som odpadla aj teraz, ale tiež odpadávam častejšie a je to práve z psychiky..stačí, že sa niečoho viac zľaknem, som v nepohode a už mi začne búšiť srdce a prichádza mi zle, že z toho až odpadnem…
@ivkav5 Mne sa to práveže stáva úplne že nechápem. Ráno v sprche, v reštike za stolom, v kuchyni pri varení čaju... žiadny stres len proste sa natiahnem, alebo spravím nejaký pohyb, vystrelí mi to do brucha alebo do hlavy a už ide dole tlak a na odpadnutie. Dnes mi to prišlo ráno v záchode keď som smrkala do toaletného. Našťastie som neodpadla. Tehu nie som. Doteraz som nemala žiadne problémy, psychicky som bola práveže taký psí čumák, z ničoho som si hlavu nerobila, so všetkým som sa tak nejako prirodzene vyrovnávala, život som brala ako hru. Dokonca keď som prvýkrát odpadla a netušila som čo sa deje, myslela som že umieram a tak nejak som s tým bola úplne v kľude, stáva sa no. Dnes ma pichne v boku a už sa rozbúši srdce a je mi zle a strach o život. A tiež by som sa chcela dostať naspäť kde som bola, do tej psychickej pohody ako som bola ešte pred 3 mesiacmi, keď sa nič nedialo a život bol sranda a radosť žiť. No keďže doktori ma preskenovali od hlavy po päty a nič mi nenašli, jediné čo mi dáva logiku je chrbtica a k tomu pridružená psychika. Takže idem ako som vyššie písala, chrbticu si dávam dokopy s fyzioterapeutkou a psychiku sama - knihy, magnezko, múmio, vitamíny, atd...
@ivkav5 Inak bola som aj u jedného maséra/naprávača a odvtedy sa dokážem aspoň nejako pohybovať 🙂 Inak tie stavy v tehu môžu byť aj z hormónov 🙂
Ja odporucam knihu Ako sa zbavit starosti a zacat zit.
@kukuleinka18 odporúčam knihu Prestaňte premýšľať, začnite žiť 🙂 vytiahla ma z extrémnych uzkosti a strachov